To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly (/Temat-To-juz-drugie-nie-dzialajace-zadanie-adf-ly-84145) |
To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - lolekxp - 21-01-2014 11:07 hejka, robilem sobie znow z rana zadanka adf.ly na tablecie i tu gdy konczylem rozwiazywac zadanie to generator podaje inna liczbe niz mam w odpowiedziach, to nie pierwsze takie zadanie ale drugie ktore tym razem sfilmowalem, niestety slaba mam kamerke w smartfonie ale mysle ze to i tak dobry cynk dla administracji FG Kod: http://www67.zippyshare.com/v/28433666/file.html RE: To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - sqmany - 21-01-2014 14:21 Zadanie adf.ly 27 które było już dawno. Myślę ,że po prostu któreś z nowych kodów nadpisało te stare i dlatego masz inny kod którego nie ma podanego wgl. w odpowiedziach, co nie zmienia faktu ,że jest to błąd który powinien zostać naprawiony. BTW. Na prawdę nagrywałeś ekran z monitora telefonem? Głupota. Takim filmikiem nie możesz potwierdzić błędu w zadaniach, nawet nie można ujrzeć w jaki link wchodzisz, nie mogłeś ściągnąć jakiś program do nagrywania ekranu, chociażby jakąś camtasię bądź camstudio? RE: To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - lolekxp - 22-01-2014 10:14 (21-01-2014 14:21)sqmany napisał(a): Zadanie adf.ly 27 które było już dawno. Myślę ,że po prostu któreś z nowych kodów nadpisało te stare i dlatego masz inny kod którego nie ma podanego wgl. w odpowiedziach, co nie zmienia faktu ,że jest to błąd który powinien zostać naprawiony.No ja jestem nowy wiec chyba mam prawo jeszcze grac jak reszta bo data zadan do lutego, i ja nagralem ekran tabletu a nie monitora od komputera, camtasia jest mi znana bo jest mi no 1 w ppa i znam sie na niej, nie mialem szybszej mozliwosci niz smartfonem dlatego lepsze to niz nic a nie interesowalem sie apkami typu camtasia na androida nigdy, mysle ze wyjasnilem sprawe RE: To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - FireGifts.pl - 22-01-2014 12:37 Już poprawiamy ! Puść maila z nickiem oraz informacją jakie masz konto, uwzględnimy reklamacje. RE: To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - lolekxp - 22-01-2014 21:18 (22-01-2014 12:37)FireGifts.pl napisał(a): Już poprawiamy ! Puść maila z nickiem oraz informacją jakie masz konto, uwzględnimy reklamacje.Nie no reklamacji nie trzeba, chcialem tylko aby nastepni swiezy uzytkownicy tacy jak ja nie tracili punktow nastepnym razem Ale trzeba przyznac - odpowiednie podejscie, chyba dobry serwis wybralem RE: To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - dawid441 - 31-01-2014 19:47 a według mnie nikt nie jest święty i każdy może się pomylić. Tak jak ty się mylisz tak ja czy zuhsm czy kto inny może się pomylić nie ma poco robić dramatu o nędzne 50 gp RE: To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - FireGifts.pl - 01-02-2014 08:28 Sprawa z zadaniami adf jest już ogarnięta, nie będzie już żadnych problemów. To juz drugie nie dzialajace zadanie adf.ly - Admin - 19-01-2015 16:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |