![]() |
Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała (/Temat-Pytanie-co-wybrac-zeby-strona-wytrzymala-84128) |
Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - ZGRED31 - 20-01-2014 21:40 Witam posiadam stronę (.pl) w serwerze netmark.pl jako że za niedługo chcę zrobić stronie większą reklamę chciałem ją przygotować w razie czego do wejść żeby wszystko mega szybko chodziło Smile a więc wybrałem home.pl i nazwa.pl ponieważ myślę że są to 2 najlepsze filmy w Polsce (jeśli macie inne propozycję proszę o podanie) a więc strona wygląda jak przykładowo kwejk itd. tylko jest o innej tematyce co myślicie gdybym chciał ją przenieść do np. home wystarczy mi BUSINESS CLOUD SERVER domena od razu też w home jak myślicie wystarczy to na przykładowo 100/200 tys. wejść w ciągu miesiąca? i nie będzie nic przymulać? proszę o odpowiedź i pomoc i jeszcze takie glupie pytanie przenosząc stronę zapłacę za domenę i hosting - rok hostingu z góry (180zł) + domena (przeniesienie z tego co rozumiem 0zł) + potem 99 zł za rok wszystko dobrze rozumiem? Pozdrawiam RE: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - PanCaro - 20-01-2014 23:47 (20-01-2014 21:40)ZGRED31 napisał(a): a więc wybrałem Nie. Pamiętaj że jeszcze są zagraniczne. (20-01-2014 21:40)ZGRED31 napisał(a): jak myślicie wystarczy to na przykładowo 100/200 tys. wejść w ciągu miesiąca?Nie nastawiaj się na statystyki i zarobek bo można się przeliczyć. (20-01-2014 21:40)ZGRED31 napisał(a): i jeszcze takie glupie pytanie przenosząc stronę zapłacę za domenę i hosting - rok hostingu z góry (180zł) + domena (przeniesienie z tego co rozumiem 0zł) + potem 99 zł za rokNajlepiej napisz do supportu (maila!!). Będziesz miał pewność. Lub zajrzyj w regulamin. RE: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - ZGRED31 - 21-01-2014 01:04 dziękuję za odpowiedz ![]() zaraz napiszę maila. Co do odwiedzin strony nie nastawiam się na to bo wiem że ciężko teraz rozkręcić stronę, ale napisałem żeby sprawdzić gdyby tyle było to czy taka strona na takim serwerze uciągnie. Pamiętam o zagranicznych jednak wolał bym żeby strona leżała na Polskim serwerze. RE: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - PanCaro - 21-01-2014 01:36 Stronę jest łatwo rozkręcić pod warunkiem: -Jest unikalna a nie demotywatory do potęgi czy tam kfejki (nie wiem jak to się pisze xd) - ma się pojęcie o tym - ma się kasy na rozkręcenie typu dobry hosting czy pozycjonowanie ale nie sztuczne bo bana też można zarobić. Czemu wolałbyś na PL? Byłem na starzu w firmie gdzie tworzą systemy CRM, aplikacje itp trzymają to na zagranicznym serwerze. Jak dla mnie świetne sie sprawuje. Na takim systemie mają np. Po 15 tys userow. /wysłane z HTC sense RE: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - DarkKiller - 21-01-2014 07:19 Home i nazwa tak jak już kolega napisał odpuść sobie... Proponowałbym Jakiś ovh.pl albo biznes-host.pl ( jakbyś się zdecydował to mogę dać Ci kupon zniżkowy na zakup hostingu ). Jak masz jakieś pytania to pytaj spróbujemy Ci pomóc ![]() RE: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - PanCaro - 21-01-2014 07:31 (21-01-2014 07:19)DarkKiller napisał(a): Home i nazwa tak jak już kolega napisał odpuść sobie... Proponowałbym Jakiś ovh.pl albo biznes-host.pl ( jakbyś się zdecydował to mogę dać Ci kupon zniżkowy na zakup hostingu ). Jak masz jakieś pytania to pytaj spróbujemy Ci pomóc OVH też odpuść. Dobrze zabarykadowali się z regulaminem jeśli chodzi o hosting + problemy jakie już przeżyłem przy dwóch klientach na ovh. ovh dobre tylko do domeny. RE: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - ZGRED31 - 21-01-2014 12:55 właśnie wolał bym omijać OVH ze względu na to że bardzo dużo osób straciło już na ich usługach i bardzo wiele osób odradzało mi właśnie ich. RE: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - linoskoczek - 21-01-2014 17:13 (20-01-2014 21:40)ZGRED31 napisał(a): home.pl i nazwa.pl Chyba najlepiej rozreklamowane ![]() Od siebie polecałbym Progreso.pl. RE: Pytanie co wybrać żeby strona wytrzymała - DarkKiller - 21-01-2014 17:15 To polecam biznes-host ma bardzo dobre opinie, ja sam z niego korzystam i gorąco polecam... Mają bardzo dobre serwery jak i Bardzo dobry kontakt ( niektóre firmy powinny się uczyć od nich ) ![]() Jeśli wybrałbyś BH to zapraszam na PW do mnie to coś poradzimy... |