Dogecoin Portfel problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: Dogecoin Portfel problem (/Temat-Dogecoin-Portfel-problem-84111) |
Dogecoin Portfel problem - cinek1311 - 20-01-2014 18:08 Witam dziś jak synchronizowałem portfel wyskoczył mi taki komunikat: Cytat:Displayed transactions may not be correct! You may need to upgrade, or other nodes may need to upgrade. dogewallet Ktos wie jak sobie z tym poradzic? RE: Dogecoin Portfel problem - dusigrosz - 24-01-2014 21:35 Wydaje mi się, że chodzi o aktualizację aplikacji portfela do nowszej wersji. RE: Dogecoin Portfel problem - krywdzik - 19-03-2014 20:27 próbuję ściągnąć wallet do dogecoin. Idzie synchronizacja. Pasek jakieś 3/4. Pozostało 40300 bloków i od jakiegoś czasu nic się nie dzieje. Wie ktoś może o co może chodzić ? |