[SPRZEDAM] Sposób na zarobek PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Sposób na zarobek PPI (/Temat-SPRZEDAM-Sposob-na-zarobek-PPI-84093) |
[SPRZEDAM] Sposób na zarobek PPI - Lesek - 20-01-2014 13:37 1.Nazwa przedmiotu: Nisza PPI wykorzystująca bloga PPA 2.Opis przedmiotu: nisza gwarantująca około 100 zł miesięcznie(dla mnie 150zł) dla przeciętnego właściciela strony PPA przy zerowym wkładzie czasowym. W dodatku pomagam to "skonfigurować" i dzielę się cennymi informacjami. Czy ma to wpływ na konwersję, wiarygodność bloga? Znikomy. 3.Zdjęcia Dopiero zacząłem, ale nisza jest niewyczerpywalna - tak długo jak będziecie mieli wejścia na bloga tak długo będą zyski, posiadanie wiedzy nt. niszy pozwala rozszerzyć swoją "działalność" i zwiększyć zyski! 4.Kontakt: GG(profil, sygnatura), PW 5.Cena: 4 zł na Paypal, refflink(niewymagany), punkt reputacji(niewymagany). 6.Sposób zapłaty za przedmiot: PayPal, FG(alternatywnie), reput, reff 7. Sztuki: nieograniczone Zdaję sobie sprawę że nisza może być intuicyjna i czasem łatwo na nią wpaść, dlatego cena jest symboliczna. Gwarantuję satysfakcję i pomoc lub zwrot kosztów. Największa zaleta to oczywiście dochód pasywny. Moim zdaniem cena niska: pomagam, podaję niszę gwarantującą zysk, podpowiadam co jeszcze można z tym zrobić, podaję gotowy i sprawdzony sposób (screen mojej strony). Czekam na recenzję. Zakaz rozpowszechniania bez zgody autora. Pozdrawiam! RE: [SPRZEDAM] Nisza PPI - Queenbee - 20-01-2014 14:46 Polecam! w ciągu około 1h wpadły mi 4 leady (tak wiem małeee no ale zawsze coś xd) więc chyba warto zobaczymy tylko co z tego wyjdzie później RE: [SPRZEDAM] Nisza PPI - UmCyK - 20-01-2014 14:48 Może coś więcej. RE: [SPRZEDAM] Nisza PPI - Lesek - 20-01-2014 15:11 (20-01-2014 14:48)UmCyK napisał(a): Może coś więcej. Plik wysłałem do tutora. Więcej? Nie chcę zdradzić tej niszy, bo nie o to chodzi. Jeśli masz jakieś konkretne pytania to zapraszam na GG lub PW. Plik zawiera 4 screeny metody dokładnie obrazującej jak to działa, instrukcję. Zawiera dwie nisze, jedną wykorzystujemy w formie reklamy/banera drugą w podstronie. Ludzie pobierają i to się najbardziej liczy. Pozdrawiam RE: [SPRZEDAM] Nisza PPI - daniel42na - 20-01-2014 15:21 RECENZJA: Cytat:Nisza PPI To nie jest nisza. Jest to sposób na dodatkowy zarobek z bloga utworzonego pod PPA. Cytat: (zero pracy) No chyba niebardzo. Cytat: Nie można w tym wypadku operować żadnymi gwarantowanymi sumami, zysk i jego wysokość jest zależny bezpośrednio od ruchu na stronie i tylko od tego. Co do konwersji - może nieznacznie obniżyć konwersje PPA kosztem instalacji PPI, jednak w małym stopniu. Sposób dość ciekawy, ale nie ma co ukrywać, że dla większości osób posiadających staż większy niż kilkaset $ w PPA taki sposób to oczywistość. Często możemy oglądać lepsze poradniki za darmo na forum. Cena nie jest wygórowana, poradnik dla nowicjuszy w PPA i dla osób posiadających ruch na stronie - bez tego nie zarobimy. RE: [SPRZEDAM] Nisza PPI - Lesek - 20-01-2014 15:29 Zero pracy po wrzuceniu "niszy na bloga" zajmie to 10 minut, i nigdy więcej nie musimy do tego siadać, myślałem że to logiczne(), bo chyba nikomu nie wpadają pobrania za przeczytanie tego sposobu na zarobek(przepraszam za błędne nazewnictwo w tytule posta). Jeśli chcemy być tak bardzo dokładni to zero pracy jest po tym jak wykonamy tą niszę na stronie. Cytat:zysk i jego wysokość jest zależny bezpośrednio od ruchu na stronie i tylko od tego.Nie twierdzę inaczej, powiedziałem, że zysk zależy od wejść na bloga, tutaj jak i w instrukcji (w pliku) Z resztą recenzji się zgadzam. Pozdrawiam i dziękuję. RE: [SPRZEDAM] Sposób na zarobek PPI - szczygielek - 21-01-2014 13:21 a moge zarobić w taki sposób na stronie nie PPA? normalnej stronie powiedzmy o klubie piłkarskim, który ma 3tys. wejść dziennie? RE: [SPRZEDAM] Sposób na zarobek PPI - Arivi - 21-01-2014 13:50 Up jeżeli masz filmy online na stronie to możesz zrobić w PHP(chyba) odtwarzacz wideo który informuje o braku wtyczki z przyciskiem do media-kings. Wybacz, że zły temat RE: [SPRZEDAM] Sposób na zarobek PPI - Lesek - 21-01-2014 17:34 (21-01-2014 13:21)szczygielek napisał(a): a moge zarobić w taki sposób na stronie nie PPA? normalnej stronie powiedzmy o klubie piłkarskim, który ma 3tys. wejść dziennie?Jasne, tylko musiałbyś trochę przemodelować niszę. Arivi ci takową właśnie podsunął. [SPRZEDAM] Sposób na zarobek PPI - surfer0700 - 28-02-2014 12:55 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |