![]() |
[Kupię] Zweryfikowane i Działające konta Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Kupię] Zweryfikowane i Działające konta Youtube (/Temat-Kupie-Zweryfikowane-i-Dzialajace-konta-Youtube-84087) |
[Kupię] Zweryfikowane i Działające konta Youtube - lolekxp - 20-01-2014 11:44 1.Nazwa przedmiotu : Zweryfikowane, działające konta youtube 2.Opis przedmiotu : Konta Google/Youtube - zweryfikowane 3.Zdjęcia : - 4.Kontakt : tylko PW, czesto sprawdzam jak jestem 5.Cena : 30-50gr zalezy od jakosci kont 6.Sposób zapłaty za przedmiot : place wylacznie przelewem Jestem uczciwy dlatego wysylam pierwszy pieniadze do Ciebie Cenie sobie jakosc nie chce szajsu co mi padnie po 24h lub 48h bo zrobione jakims slabym botem z darmowego forum zagranicznego ktory tez moge miec Zostane stalym klientem Jesli bede zadowolony, a Ty zajmujesz sie regularna sprzedaza kont to bedziesz glowna osoba do ktorej wtedy moglbym sie zglaszac, ja lubie juz zbadane zrodla ![]() Polece innym! Zarabiam na modelu PPA, nie sadzisz ze za pewnie znam ludzi "po fachu" ? zawsze moge im polecic kogos dobrego jak Ty. Takze czekam na PW, oszustom z gory dziekuje bo jak chcecie sie zblaznic dla marnych 20zl to prosze bardzo, bo ja na pierwszy raz za wiecej nie kupie a to nie sa pieniadze warte dla mnie cokolwiek, ja dopiero inwestowac bede w sprawdzone zrodlo. Pozdrawiam! ![]() [Kupię] Zweryfikowane i Działające konta Youtube - surfer0700 - 26-01-2014 00:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |