Sprzedam legendarny wooden PC od DDK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam legendarny wooden PC od DDK (/Temat-Sprzedam-legendarny-wooden-PC-od-DDK-84011) |
Sprzedam legendarny wooden PC od DDK - DDK - 19-01-2014 00:56 1.Nazwa przedmiotu : Wooden PC 2.Opis przedmiotu : Wiem, że czekaliście na tą chwilę latami, a moi fani pisali do mnie już nawet z Wysp Wielkanocnych o to czy sprzedaję swój legendarny wooden PC o którym słyszał z pewnością każdy z tego forum. W końcu stało się! Oto ta super maszyna niczym kosmodrom została wystawiona pod młotek i możecie go licytować w prestiżowym domu aukcyjnym jakim jest portal alledrogo. Jest to super wydajny komputer niczym koparka kryptowalut ( na nim stało pół botnetu zdana na którym dorobił się milionów piesełmonetów ). Komputer ten służył mi latami i tyle co ja przeżyłem przed monitorem w internetach wie tylko on ( jak dobrze z nim pogadacie w wigilię to opowie Wam wszystko - sam z nim gadałem jak mi się nudziło ). Komputer wyposażony jest w procesor neuronowy AMD Athlon 64 X2 5400+ o kosmicznym taktowaniu 2.8 Ghz na dwóch potężnych rdzeniach. Osadzony jest on w super płycie głównej wytrzymującej ogromne przeciążenia overclockingowe, a zarazem utrzymującą solidną kartę graficzną Gigabyte 9500 z turbodoładowaniem GT. Jest tak dobra, że musiałem dorobić jej dodatkowy wentylator który dał mi sor od specjalizacji w nagrodzie za zainstalowanie systemu Windows na jednym z klasowych komputerów. Komputer ma lepszą pamięć ode mnie, dzięki dwóm kościom ramu po 1GB super firmy jaką jest Kingston, niegdyś marzeniem każdego młodego komputeromaniaka. Dodatkowo dorzucam uber szybką kartę sieciową TP-Link przez którą to przepływały pierdyliardy bitów generujących piesełmonety w Waszych wirtualnych portfelach. Wszystko to zasila potężna elektrownia ModeCom o mocy niemalże 500Watt! Dla zwycięzcy licytacji przewiduję własnoręczny autograf wygrawerowany markerem na czternastowiecznym papirusie. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : Za ile wylicytujesz, za tyle kupisz! 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayU Link do domu aukcyjnego: http://allegro.pl/komputer-amd-athlon-64-x2-5400-2gb-ram-hdd160gb-i3896630791.html RE: Sprzedam legendarny wooden PC od DDK - szufliko - 19-01-2014 18:03 ej ile byś chciał za napisanie takiego opisu do moich aukcji22 RE: Sprzedam legendarny wooden PC od DDK - edikiu - 19-01-2014 18:18 Akurat w moim statku kosmicznym popsuł się komputer pokładowy! Ale fart że znalazłem tą aukcje RE: Sprzedam legendarny wooden PC od DDK - m4rcin93 - 19-01-2014 18:19 CDROM wyjął, cwaniaczek. RE: Sprzedam legendarny wooden PC od DDK - DDK - 19-01-2014 18:40 Stary CDRom się nie otwiera czasem ( mogę dorzucić ), a ten który miałem jest wart prawie 300zł RE: Sprzedam legendarny wooden PC od DDK - szufliko - 19-01-2014 20:09 6 osób licytuje... ciekawe za ile pójdzie bo mam do sprzedania o podobnych statach... Sprzedam legendarny wooden PC od DDK - surfer0700 - 28-02-2014 12:55 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |