Chcę wytworzyć pasywny dochód - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Chcę wytworzyć pasywny dochód (/Temat-Chce-wytworzyc-pasywny-dochod-83924) Strony: 1 2 |
Chcę wytworzyć pasywny dochód - Darnok31 - 17-01-2014 21:13 Witam, jestem kompletnym amatorem, jeśli chodzi o zarabianie w internetach, chciałbym otrzymać porady/wskazówki dotyczące tego, w jaki sposób mogę wyrobić sobie pasywny dochód w wysokości 1$ dziennie, nie chciałbym inwestować zbyt dużych kwot, ale kilka $$ mógłbym przeznaczyć na ten cel PS: Dzięki za rejestrowanie się z refa. RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Styler - 17-01-2014 21:23 1$ dziennie czy inwestycji kilka $? Coś tu chyba z deczka nie pasuje... RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - toonwie - 17-01-2014 21:26 Jeśli możesz coś zainwestować to przeszukaj HYIP tam powinieneś znaleźć coś dla siebie RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Darnok31 - 17-01-2014 21:26 Napisałem, że mogę przeznaczyć kilka $ na inwestycje, która przyniesie~1$ zysku dziennie. Myślałem, że napisałem zrozumiały post Nie chcę rzucać setkami, bo jak napisałem, dopiero zaczynam przygodę. RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Niewier - 17-01-2014 22:06 Ja bym Ci radził pobawić się z PPA. RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - KerPwn - 17-01-2014 23:04 Możesz sprawdzić serwis z mojej sygnatury. PTC według mnie najlepszy na rynku, dziennie nawet do 150 reklam można wyklikać i jak wiadomo wszystko się opiera na RR. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz na pw podam więcej szczegółów Nie trzeba inwestować, jednak gdy zrobi się to z głową to można ładnie zarobić RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Workis - 17-01-2014 23:29 W zasadzie czegos takiego jak dochód pasywny nie ma, zawsze trzeba coś dogladnac, cos zrobic. Jesli chodzi o buxy - to tutaj dochod pasywny (nie trzeba klikac codziennie, a raz na 3-4 tygodnie np.) oferuje clixsense i sejfik. Tylko, ze tutaj wazniejsze od inwestycji pieniedzy jest inwestycja czasu. Jesli szukac w necie czegos najbardziej zblizonego do dochodu pasywnego to tylko webmastering/PPA. Tworzysz strone, dajesz reklamy czy to w postaci np. adtaily, czy to w postaci linków do programów partnerskich i po wypozycjonowaniu strony, wrzucenia contentu mozesz ja dogladac coraz to rzadziej, ale w praktyce strona zawsze wymaga dodania jakichs ciekawostek itd. Jesli chodzi o inwestycje typu HYIPy to z dochodem pasywnym nie ma to nic wspolnego, jest to inwestowanie bardzo krotko terminowe i trzeba caly czas dogladac i czytac opinie np. danego hyip'a. Chociaz kierujac sie opinia osoby, ktore pare lat na hyipach siedziala - bez poleconych / ukladow z adminem nie zarobisz - moze Ci sie udac jedna, dwie czy tysiac inwestycji, ale predzej czy pozniej krzywa ROI poleci w dół. pozdrawiam RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Darnok31 - 18-01-2014 15:29 No, czekam na więcej propozycji. RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - aero2 - 18-01-2014 16:00 Subskrypcje SMS łatwy i szybki zarobek patrz na moją sygnaturę. RE: Chcę wytworzyć pasywny dochód - Wojtek Miller - 19-01-2014 00:58 Hej, zerknij na stronę http://www.enter77.pl - zarabianie na codziennych zakupach. Branża spożywczo-przemysłowa, czyli produkty, które wszyscy na codzień kupują. - polska firma - bezpłatna rejestracja - brak opłat m-cznych - wypłaty do 9 poziomu Program Partnerski nazywa się Skarby Sklepu http://www.skarbysklepu.pl W razie zainteresowania zapraszam, Wojtek |