Gdzie zacząć zarabiać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gdzie zacząć zarabiać? (/Temat-Gdzie-zaczac-zarabiac-83846) |
Gdzie zacząć zarabiać? - Remotione - 16-01-2014 15:12 Witajcie, Zapewne widzą taki temat od razu się denerwujecie, że jest taki tematów od groma i jeszcze więcej. Tak wiem, czytałem kilka, tylko że każdy tam woli co innego i ludzie polecają mu pod jego "wymagania". Tak więc i ja chciałbym się dowiedzieć, co dla mnie będzie odpowiednie. Nie mam na myśli zarabiania tutaj 1k+/msc, spokojnie wystarczy mi 200-300zł/msc. No więc jakie rzeczy by mnie interesowały: 1 typ : Coś gdzie będą mi płacić za pisanie czegoś, raczej wolałbym aby to była stała "robota", niż jakieś "chwilówki". Czyli powiedzmy, że jak napiszę tekst o czymś tam, to mam 5zł, no i tak w kółko. 2 typ : Coś ala Fires.pl (tutaj przydałby się mentor) 3 typ : Coś, gdzie nie jest wymagany szybki i dobry internet Jakby ktoś był chętny zostać mentorem w jakimś sposobie zarabiania, to pisać, zarejestruję się z każdego refa. Czekam na porady. PS. Muszę jeszcze dodać, iż mam 17 lat i niestety nie posiadam konta bankowego. :/ Gdzie zacząć zarabiać? - surfer0700 - 16-01-2014 15:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |