Szukam mentora PPA . - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam mentora PPA . (/Temat-Szukam-mentora-PPA-83807) |
Szukam mentora PPA . - cord - 15-01-2014 18:51 Witam. Tak jak w temacie szukam mentora który wytłumaczy mi o co kaman z tym całym PPA jak to działa i co trzeba zrobić żeby na tym zarabiać. Zarejestruje się z jego refa. Preferuje jakiś ts3 lub skype do wytłumaczenia. Obecnie zarabiam na adf.ly ale na tym dużych sum się chyba nie da wyciągać. Rynek który mnie interesuje to rynek zagraniczny aczkolwiek mogę też coś wykombinować na polskim. Ogólnie moje statystyki z adf.ly przez 1 miesiąc. : 23,571 total views $36.67518 total earnings RE: Szukam mentora PPA . - cord - 15-01-2014 22:37 dobra już ogarniam. nie szukam mentora. temat do zamkniecia :# Szukam mentora PPA . - surfer0700 - 16-01-2014 11:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |