Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube (/Temat-Jak-allegrowicze-nabijaja-wyswietlenia-Youtube-83600)

Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - patryk119b - 12-01-2014 12:26

Siemka,
Jestem bardzo ciekaw, jakim cudem ludziom którzy sprzedają na allegro wyświetlenia na youtube, udaję się nawet w jeden dzień nabić 30 tyś. wyświetleń na tym serwisie.

Może ktoś wie, jakim cudem oni takich czynów dokonują. Smile

RE: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - cheats - 12-01-2014 13:02

Ja raz kupiłem u kilku sprzedawców. Gówno nic nie warte.
Sprzedaję punkty do swoich stron internetowych typu (addmefast)
Później trzeba się zarejestrować, wpisać kod itp.
Wyświetlenia lecą może kilka na dzień.
nie polecam Tongue

RE: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - patryk119b - 12-01-2014 13:10

A spójrz na ten temat, np.
http://www.spidersweb.pl/2012/12/tak-mozna-zrobic-kariere-na-youtube-kupilismy-na-allegro-10-tys-wyswietlen-filmu.html

Jakoś muszą mieć sposób na "wbicie" tylu wyświeleń.

RE: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - BloNdyN - 12-01-2014 13:42

Ja mam jeden a nawet kilka sposobow, i juz sprawdzilem.

Teraz wystarczy ze nabije, i mam zlecenia do nabicia po 2-4mln odslon na yt Smile Pzxr

RE: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - patryk119b - 12-01-2014 14:02

możesz się podzielić tymi sposobami?

RE: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - BloNdyN - 12-01-2014 14:09

ukradniecie mi interes xd Pisz pw, moze sie dogadamy Smile

RE: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - patryk119b - 12-01-2014 14:16

poszło pw

RE: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - pawelek3D - 17-01-2014 13:16

Hmy, dziś to już wszystko można obejść.

RE: Jak allegrowicze nabijają wyświetlenia Youtube - Bania - 18-01-2014 00:44

Moze za bardzo kombinuje. Ale takie nabijanie moze byc zrobione za pomoca komputerow zombie. Sa ludzie co maja dostep do setek tysiecy takich komputerow.