Jak uzyskać lub wygenerować kod promocyjny do zakupu złota w grze WORLD OF TANKS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak uzyskać lub wygenerować kod promocyjny do zakupu złota w grze WORLD OF TANKS (/Temat-Jak-uzyskac-lub-wygenerowac-kod-promocyjny-do-zakupu-zlota-w-grze-WORLD-OF-TANKS-83590) |
Jak uzyskać lub wygenerować kod promocyjny do zakupu złota w grze WORLD OF TANKS - misiaczek25 - 11-01-2014 23:21 Witam serdecznie, jeśli temat w złym dziale to bardzo przepraszam. Zapewne na forum jest dużo osób co gra w grę WORLD OF TANKS . Chciałbym zapytać czy wie ktoś jak wygenerować kod promocyjny do zakupu złota w grze WORLD OF TANKS? Dokładnie chodzi mi o opcję sms czyli "Wyślij SMS o treści wot na 79054 aby potwierdzić transakcję" ale nie chce aby moje konto było doładowane automatycznie tylko chciałbym otrzymać kod który mogę użyć w opcji "Użyj kodu promocyjnego lub podarunkowego" Mam nadzieje że ktoś mnie zrozumiał, Pozdrawiam. RE: Jak uzyskać lub wygenerować kod promocyjny do zakupu złota w grze WORLD OF TANKS - Nortix - 11-01-2014 23:28 Grać w wota nie gram i moja odp może nic nie wnieść do tematu ale nie lepiej było by ci o coś takiego zapytać na forum związanym z WOT'em? Tam byś raczej raz dwa uzyskał odp na swoje pytanie. RE: Jak uzyskać lub wygenerować kod promocyjny do zakupu złota w grze WORLD OF TANKS - misiaczek25 - 11-01-2014 23:30 Dzięki za szybką odpowiedz, tak już też tam napisałem ale nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi :-( RE: Jak uzyskać lub wygenerować kod promocyjny do zakupu złota w grze WORLD OF TANKS - kukukukurydza - 11-01-2014 23:38 Tez gram czasem w WOT'a nick Skyline_GTR_R34 jak coś. Znasz może jakiś sposób na free golda, albo żeby oszukać ten serwer jakoś? Wiadome - ludzie z takich forów jak to szukają sposobów aby na innych zarobić a samemu mieć za darmo Daj znać jak coś. RE: Jak uzyskać lub wygenerować kod promocyjny do zakupu złota w grze WORLD OF TANKS - misiaczek25 - 11-01-2014 23:41 Nie chce nic i nikogo oszukać, po prostu chciałbym uzyskać taki kod po wysłaniu smsa a nie żeby konto automatycznie ładowało mi się złotem :-) |