![]() |
Krew, pot i łzy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Krew, pot i łzy (/Temat-Krew-pot-i-lzy-83514) |
Krew, pot i łzy - Marianno - 11-01-2014 01:52 Cześć, pewnie nazwa tematu Was trochę dziwi ale postanowiłem założyć tutaj konto jak i dziennik, co by się troszeczkę zmotywować ![]() Nie będzie to tylko motywacja do zarabiania w internecie ( choć jest ogromna, mimo niewielkiej wiedzy ) ale też połączyć to z siłownią i sztukami walki. Ot tak przyjemne z pożytecznym. Na początek trochę o sobie: Nazywam się Mateusz, mam 21 lat, jestem bezrobotny ![]() Skończyłem technikum gastronomiczne, ale nie mając praktycznie doświadczenia, nie chcą mnie nigdzie przyjąć do pracy ![]() Żeby nie marnować czasu, przyjrzałem się troszeczkę bliżej PPA. Wcześniej troszeczkę obstawiałem bukmachera ![]() Moje doświadczenia z PPA są zerowe, parę przeczytanych poradników i to wszystko - czysta teoria, na praktykę właśnie przyszedł czas. Moje cele: - PPA / zarobienie chociażby pare centów które da mi kolejne kopa żeby jeszcze mocniej się w to wdrążyć ![]() - Siłownia + sztuki walki / no cóż - wieczny sezon na masę, tak więc przybranie na wadze i bycie systematycznym w dążeniu do wymarzonej sylwetki jak i umiejętności operowania nogami i rękoma ![]() Możecie życzyć zdrowia i wytrwałości, a reszta sama przyjdzie ![]() RE: Krew, pot i łzy - ELdollaro - 11-01-2014 02:05 Sam niedawno zacząłem zarabiać na ppa i powiem ci że nie jest łatwo ale nie poddaje się bo wiem że wkońcu zarobię tą kasę ![]() Powodzenia i witaj w klubie dla bezrobotnych ![]() RE: Krew, pot i łzy - Marianno - 11-01-2014 02:13 Mentora nie mam i miejmy nadzieję że uda mi się bez niego ![]() RE: Krew, pot i łzy - _Neo_ - 11-01-2014 09:40 Uwierz mi ze tytul akurat w ogole nie dziwi. PPA to dokladnie krew, pot i lzy, Krew Cie zalewa jak ktos Ci oflaguje konto na YT, pocisz sie gdy promujesz, a placzesz kiedy po kilku godzinnej promocji wpadnie Ci lead za 0,04 z Indii ![]() Nie mniej jednak zycze powodzenia, samozaparcia i cierpliwosci. Przyda sie ![]() RE: Krew, pot i łzy - Marianno - 11-01-2014 19:18 Dzień 1 - Wymyślenie nazwy strony ( będzie problem, burza mózgów nie pomaga
![]() - Założenie hostingu, domeny - Postawienie WordPressa - Poinstalowanie przydatnych wtyczek - Wybranie motywu - Poszukanie nisz Takie małe plany, do zrealizowania w deszczową sobotę ![]() Znacie może serwisy z domenami .com .net .org za darmo na chociażby rok z możliwością nie przedłużania ? RE: Krew, pot i łzy - ciapsik11 - 11-01-2014 22:23 Webion ,jest promocja na fanpage - codziennie daja 1 kod na darmową domene do zarejestrowania ![]() Linki: https://www.facebook.com/webionpl?fref=ts https://webion.pl/index.php Krew, pot i łzy - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |