Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
100 zł za zapis i spełnienie warunku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: 100 zł za zapis i spełnienie warunku (/Temat-100-zl-za-zapis-i-spelnienie-warunku-83512)

Strony: 1 2

100 zł za zapis i spełnienie warunku - Yogii - 11-01-2014 01:04

100zł gratis - bez podatku

co trza zrobic

wziąść pozyczke 110 zł na 3 dni - oddajemy im 128/130zł
i za to otrzymujemy od firmy 75zł po po spłacie pozyczki(2-3dni robocze)
plus 25 złodemnie

więc inwestujac 20 zł (,,procent od pozyczki)
dostajemy 100zł

wychodzimy na czysto 80 zł bez podatku

regulamin zarobku:
http://adf.ly/bvnR4

jesteś zainteresowany pisz smiało
podeśle reflinka

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - plascadeine - 11-01-2014 20:22

możesz jaśniej z tą pożyczką? z tego co tam jest napisane w regulaminie to aby otrzymać kase od wonga ja również muszę kogoś w to wciągnąć zgadza się?

Cytat:"Każdy Nowy Klient otrzyma Premię po spełnieniu wszystkich warunków określonych w ust. 1 lit. a-e."

a w§ 4 pkt 1 ppkt a)
Cytat:Uczestnik powiadomi Nowego Klienta o usługach świadczonych przez Wonga.pl zgodnie z informacjami otrzymanymi w przesłanym przez Wonga.pl e-mailu dotyczącym Akcji Promocyjnej,

wtedy rachunek jest taki:
130 oddajemy po 3 dniach, otrzymujemy 25 od Ciebie czyli jesteśmy 5zł do przodu i aby uzyskać 75zeta dodatkowo musimy wkręcić nowego użytkownika ponieważ regulamin mówi w a w§ 4 pkt 4
Cytat:"Każdy Nowy Klient otrzyma Premię po spełnieniu wszystkich warunków określonych w ust. 1 lit. a-e."

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - Yogii - 11-01-2014 23:55

(11-01-2014 20:22)plascadeine napisał(a):  możesz jaśniej z tą pożyczką? z tego co tam jest napisane w regulaminie to aby otrzymać kase od wonga ja również muszę kogoś w to wciągnąć zgadza się?

a w§ 4 pkt 1 ppkt a)
Cytat:Uczestnik powiadomi Nowego Klienta o usługach świadczonych przez Wonga.pl zgodnie z informacjami otrzymanymi w przesłanym przez Wonga.pl e-mailu dotyczącym Akcji Promocyjnej,

wtedy rachunek jest taki:
130 oddajemy po 3 dniach, otrzymujemy 25 od Ciebie czyli jesteśmy 5zł do przodu i aby uzyskać 75zeta dodatkowo musimy wkręcić nowego użytkownika ponieważ regulamin mówi w a w§ 4 pkt 4
plus 75 zl od nich po 2-3 dniach roboczych po spłacie pozyczki

doczytaj do koncaSmile

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - Lesek - 12-01-2014 14:30

Chętnie bym na to poszedł, ale nie wiem czy można Ci zaufać mimo wszystko, zbyt prosta kasa.
Mogę pw od ciebie? dogadamy się.

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - Yogii - 12-01-2014 15:02

wal śmialo

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - patryk6176 - 12-01-2014 16:32

(12-01-2014 14:30)Lesek napisał(a):  Chętnie bym na to poszedł, ale nie wiem czy można Ci zaufać mimo wszystko, zbyt prosta kasa.
Mogę pw od ciebie? dogadamy się.
Yogiemu mozesz zaufac jes to wzorowy uzytkonik tego oto forum -nie miałem zadnych niedogodnosci z nim a troche sie transakcji porobilo itpSmile

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - plascadeine - 13-01-2014 02:49

Tak ale czytaj moje zdania ze zrozumieniem ja dostane 75 od nich jak kolejna osoba weźmie pożyczkę.. to wyraźnie jest napisane w regulaminie..
"Każdy Nowy Klient otrzyma Premię po spełnieniu wszystkich warunków określonych w ust. 1 lit. a-e."

Cytat:Każdy Uczestnik otrzyma premię pieniężną w wysokości 75 zł („Premia”), jeżeli w okresie trwania Akcji Promocyjnej zostaną łącznie spełnione następujące warunki:
Uczestnik powiadomi Nowego Klienta o usługach świadczonych przez Wonga.pl zgodnie z informacjami otrzymanymi w przesłanym przez Wonga.pl e-mailu dotyczącym Akcji Promocyjnej,
Nowy Klient wyrazi zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych o treści określonej na stronie internetowej http://www.wongapromocja.pl/polec-znajomego,
Nowy Klient pozostawi na stronie internetowej http://www.wongapromocja.pl/polec-znajomego swój adres e-mail oraz ten adres e-mail Uczestnika, który został użyty przez Wonga.pl w celu poinformowania Uczestnika o Akcji Promocyjnej,
Nowy Klient zawrze Umowę Ramową wyłącznie za pośrednictwem strony internetowej http://www.wongapromocja.pl/polec-znajomego do dnia 31.01.2014 r.,
Nowemu Klientowi zostanie wypłacona pierwsza pożyczka, niezależnie od jej wysokości,

Uczestnik dokona wypłaty pożyczki w ramach obowiązującej Umowy Ramowej, niezależnie od kwoty pożyczki, w okresie między 19.12.2013 r. a 30.06.2014 r.

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - Yogii - 13-01-2014 10:14

owszem zgadzam sie ale jestem po kikunatsu mejlach z wonga i to wygląda tak ze jak kolejna czyli Ty bo ja Cię wciągam w to

I Ty i ja dostajemy po 75 zł premii

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - lukasz.t - 14-01-2014 12:40

poszło PW

RE: 100 zł za zapis i spełnienie warunku - lukasz.t - 20-01-2014 07:19

odświeżam temat i pytam o postępy - są już osoby, które faktycznie wyszły na tym interesie te 80zł do przodu?