Dobry fonik za śmieszne hajsy ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dobry fonik za śmieszne hajsy ? (/Temat-Dobry-fonik-za-smieszne-hajsy-83509) |
Dobry fonik za śmieszne hajsy ? - asiorek - 10-01-2014 23:33 Siemka, no więc mam l9 od jakoś sierpnia. Nie zbyt zachowuje się jak l9 bateria nie trzyma nawet jedno dnia, zamówiłem nową i czekam na listonosza ;d Jeśli bateria nie pomoże, mam zamiar go sprzedać. Jest nowy ale nie o tym. Chciał bym za niego dostać chociaż z 600 zł ( jak na l9 , ze stycznia noszony w gumie i z folia na wyświetlaczu bez upadków itp ) no jak nowy ^^ i planuje tak sobie dozbierać do tego tysiąca. Moje pytanie, co polecacie mi ciekawego najlepiej nowego taniego ? Najlepiej zeby to były coś parametrami przybliżonymi do l9 a zwłaszcza bateria która (powinna)trzyma dwa - trzy dni na takim yy średnim użytkowaniu ? Myślałem, nad sprzedażą tej, i kupić jeszcze jedna nową, lub l9 II albo ewentualnie 4xhd Myślałem tez nad s3/s4 ale na s4 mnie nie stać ;D ewentualnie jakaś SP. Co wy polecacie? RE: Dobry fonik za śmieszne hajsy ? - Damkofr - 11-01-2014 11:01 napewno z s3 bedziesz bardziej zadowolony niż z tych LG. Za ok tysiaka naoewno kupisz jak poszukasz. Odp: Dobry fonik za śmieszne hajsy ? - asiorek - 11-01-2014 11:10 A cos zwby kupic ze sklepu ? Bo l9 tez kupilem 'nowy' bo jestem drugim wlascicielem ja mam go od sierpnia a koles ( wedlug tego co na gwarancji jest napisane ) w styczniu, mowil ze bez locka byl lock ( o dziwo koles musial zmienic klapke, bo nie na nigdzie logo orange) no i ta bateria wkurza bo nie gram praktycznie malo co robie, zeby wytrzymal do wieczora, zeby ladowarke podlaczyc a ogolnie nie narzekam, i pasowalo by mi nfc ^^ Nad s3 mysle caly czas, Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 RE: Dobry fonik za śmieszne hajsy ? - Jaro070 - 11-01-2014 11:35 Bierz Nexus 4 - nowy można dostać za ~1000-1100 zł. Co do SGS3 to IMO kompletnie nieopłacalna opcja. Bateria chyba nawet słabsza niż w L9. Odp: Dobry fonik za śmieszne hajsy ? - asiorek - 11-01-2014 15:49 No to albo nexus albo 4xhd dam znac jak bd bral :-) Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Dobry fonik za śmieszne hajsy ? - Hybrid1990 - 08-08-2020 19:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |