[Rozwiązane]Google Chrome - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Google Chrome (/Temat-Rozwiazane-Google-Chrome-8345) |
[Rozwiązane]Google Chrome - bonio95 - 08-06-2010 14:35 Witam mam pytanie uzywam od jakiegos czasu przeglądarki Google Chrome i zauwazylem ze jest o wiele szybsza od Mozilli moje pytanie dotyczy tego czy na restocku bez problemu zamówie nagrode ? zeby nie bylo zaskoczenia i wpadki ze mi sie cos nie bedzie chcialo załadować albo nie wyświetli ? pytanie kieruje do tych co uzywaja i uzywali na restocku pozdro RE: Google Chrome - Magnus - 08-06-2010 14:39 Nie będzie żadnych problemów moim zdaniem RE: Google Chrome - omencs - 08-06-2010 14:41 Ja używam Google Chrome, ale jak jest restock to wchodzę przez Mozille, tam mam autofilla. RE: Google Chrome - bonio95 - 08-06-2010 14:43 a co to ten autofill ? i w czym on pomaga ? sory ze nie poszukam ale ogladam filmiki i czasu nie mam za bardzo na szukanie RE: Google Chrome - Magnus - 08-06-2010 14:52 Autofill uzupełnia automatycznie dane formularzu na restocku RE: Google Chrome - sebastian43210 - 10-06-2010 12:13 nie powinnieneś mieć najmniejszych problemów...ale sama przeglądarka niczego nie przyspiesz jeżeli o to ci chodzi bo to kwestia transferu a nie przeglądarki RE: Google Chrome - Siles - 10-06-2010 12:35 Właśnie ,że są drobne problemy.Kiedyś podczas restoku nie mógł mi się załadować jeden głupi obrazek i przez to nie mogłem przejść do następnej strony szybko włączyłem Mozille i było git wszystko działało jak należy,tylko nagród już nie było może to był jednorazowy przypadek ale szkoda nagrody i mojego czasu spędzonego przed kompem. Ja też na co dzień używam Google ale podczas restoków wydaje mi się że Mozilla jest szybsza i dotego posiada autofila. RE: Google Chrome - MR_WHITE - 10-06-2010 12:38 Moim zdaniem nie używaj jej ostatnio jak ją zaktualizowałem to nie mogłem wejść w moje konto na tag'u Zainstaluj sobię Comodo Dragon Jest to praktycznie google chrome motywy i wtyczki co są na Chroma I jest o wiele stabilniejszy [Rozwiązane][Rozwiązane]Google Chrome - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |