(Zamkniety) Toutaptp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: (Zamkniety) Toutaptp (/Temat-Zamkniety-Toutaptp-83426) |
(Zamkniety) Toutaptp - Eminey - 09-01-2014 16:52 Pora na surfbar, którego nikt nie reklamuje Istnieje już od jakiegoś czasu i jest w pełni wypłacalny. Sposoby zarabiania: Surfbarre - 18 punktów / godzina Klikanie w reklamy - 0.05-10 punktów / klik Przelicznik W grudniu 0.15€ / 1000 punktów W listopadzie: 0.11€ / 1000 punktów Konwersja raz w miesiącu. Wypłata na paypal od 0.5€ 2 poziomy VIP: http://toutaptp.com/achats.php?p=VIP Sam surfbarre taki jak dead-surfa tylko odrobinę dłuższy. Dowód wypłaty: Dlaczego na początku napisałem, że nikt go nie reklamuje? Bo zysk z poleconych jest prawie żaden. Za każdego poleconego dostaje się 0.01 Nie spodziewam się zatem zysku z poleconych, ale link dam: Z reffa oraz Czysty RE: Toutaptp - bykonrado - 09-01-2014 18:08 Masz refa A i jak wypłacić albo coś bo panel uzytkownika mało rozbudowany RE: Toutaptp - Eminey - 09-01-2014 21:26 Dzieki Na samym dole masz (na niebieskim tle): ID Nickname Email Point(s) Money Paid Jesli uzbierasz powyzej 0.5€ pojawi sie opcja wyplaty. RE: Toutaptp - bykonrado - 10-01-2014 14:52 Dzięki RE: Toutaptp - bykonrado - 25-01-2014 16:10 Dlaczego na surfbarze pokazuje 200pkt. a na stronie cały czas 0? Już wiem info ze strony Je viens vous annoncez une bonne et une mauvaise nouvelle, Je commence par la mauvaise suite à tous les soucis technique (ralentissement etc…) Toutaptp ferme ses portes une dernière conversion aura lieu se soir, à un taux de 0.055 les 1000points, le site fermera definitivement ses portes fin février ceux qui vous laisse un mois pour Faire vos demandes de payout Mais l’aventure continue, je vous invite à vous inscrire sur http://mini-surf.com/ site diriger par moi-même, avec les mêmes fonctionnalités que toutaptp.com Rien ne sera perdu les membres vip auront un vip sur mini-surf.com Et les fieuls seront redistribué Je vous remercie de votre fidélité et de votre compréhension. Votre admin touta Merci ! Łatwym językiem toutaptp.com a mini-surf.com to jedno i to samo. RE: Toutaptp - maslanka80 - 30-01-2014 21:43 Punkty zostały przekonwertowane na euro po kursie 1000p za 5,5ec i każdy kto miał ponad przeliczeniu saldo konta minimum 0,10euro miał możliwość żądania wypłaty po zalogowaniu na stronie. Admin upominał kilka razy w mailach by sprawdzić swoje salodo logując się na stronie bo barr tymczasowo niefunkcjonujei. Ja dostałem wypłatę po około 4h od zlecenia i odrazu napisałem 3wiadomości pod rząd by sprawdzili swoje salda i wypłacali kaske. Niestety tylko 3refów skożystało z 8możliwych. View Screen Capture Po wypłacie nabiłem jeszcze kilkaset pkt ale teraz widzę wyzerowane saldo. Ważne że admin uczciwy i wypłacił przed resetem. Dodatkowo wszyscy członkowie ze statusem VIP są proszeni o rejestrację w mini-surf.com . Tam otrzymają na start statusy Vipa jakie zakupili w toutaptp (Zamkniety) Toutaptp - Hybrid1990 - 28-10-2017 16:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |