Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Facebook - zarządzanie fanpage - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: Facebook - zarządzanie fanpage (/Temat-Facebook-zarzadzanie-fanpage-83369)

Facebook - zarządzanie fanpage - damianlod - 08-01-2014 16:17

Znacie moze jakis fajny program do zarzadania fanpejdzami? Chodzi o taki, w ktorym dodam raz post, a on poleci na kazdy z fp, albo doda je na zaplanowana godzine.
Moze byc tez program bez takich funkcji, ale po prostu jestem ciekawe, czy jest cos takiego, bo zarabiam wlasnie na fanpejdzach i pewnie z jakim programem bedzie to wygodniejsze.

RE: Facebook - zarządzanie fanpage - poczmail - 08-01-2014 18:59

Co do drugiego zagadnienia - Facebook ma wbudowaną opcję publikowania postów o okreśłonej godzinie. Wink Więcej info znajdziesz TUTAJ. Smile

RE: Facebook - zarządzanie fanpage - damianlod - 08-01-2014 22:03

O tym wiem i korzystam, jednak myślałem bardziej o tym że nacisne dodaj co godzinę i automatycznie się samo ustawi. Bo tak muszę zmieniać godzinę, a chce jak najłatwiej pracować na fb Tongue

RE: Facebook - zarządzanie fanpage - ***Perl*** - 08-01-2014 22:23

Menedżer stron masz, ale tylko na telefon i windows 8 Smile

RE: Facebook - zarządzanie fanpage - damianlod - 09-01-2014 07:07

O tym też wiem ale on nie jest jakiś wybitnie rozbudowany

RE: Facebook - zarządzanie fanpage - Icek - 09-01-2014 14:07

Nie slyszalem o takim czyms... Ale pewnie istnieje (ktos pewnie zrobil sobie na swoj uzytek)
Ale jezeli bys cos takiego znalazl to podziel sie Big Grin

RE: Facebook - zarządzanie fanpage - Szakallt - 28-01-2014 19:17

http://theexposu.re/ może link pomoże Wink

RE: Facebook - zarządzanie fanpage - adamsky - 17-06-2014 01:41

hootsuite.com Lol

RE: Facebook - zarządzanie fanpage - Clovere - 17-06-2014 08:05

Napisz do bola, pewnie ci coś zrobi w AutoIT 3 Smile