Informacje na temat nagród - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-50) +----- Wątek: Informacje na temat nagród (/Temat-Informacje-na-temat-nagrod-8332) |
Informacje na temat nagród - Luki98 - 08-06-2010 08:26 Witam Wczoraj napisałem do TAG z pytaniem czy będą dokładniejsze opisy nagród przed rostockiem... a oto odpowiedź jaką otrzymałem: Witam. Tak. Pojawią się dokładne opisy nagród. ----- Pozdrawiam, Igor TakeAGift.pl Więc teraz wystarczy czekać Nareszcie dowiemy się jakie konkretnie są to nagrody... a nie "PENDRIVE 8GB" RE: Informacje na temat nagród - omencs - 08-06-2010 09:17 Właśnie chyba robią tą opcje bo jak najeżdżam myszką na nagrodę to zmienia mi się kursor że mogę w to kliknąć, ale jak klikam to nic się nie dzieje. RE: Informacje na temat nagród - Luki98 - 08-06-2010 10:13 (08-06-2010 09:17)omencs napisał(a): Właśnie chyba robią tą opcje bo jak najeżdżam myszką na nagrodę to zmienia mi się kursor że mogę w to kliknąć, ale jak klikam to nic się nie dzieje. Ja zawsze tak miałem... ale myślę że jutro już powinny być opisy RE: Informacje na temat nagród - kwasu123 - 08-06-2010 10:21 No, muszą dac przynajmniej 1 dzień przed restockiem =] Dziś lub juro napewno będą. RE: Informacje na temat nagród - omencs - 08-06-2010 10:26 Nie wiem czy to było, ale w źródle takie coś znalazłem <div id="layoutContent"> <div id="layoutBoxContentTop"></div> <div id="layoutBoxContentMid"><div id="opisyNagrody"> <table id="opis_nagrody"> </table><br/> <p id="zamknij_opis">Kliknij tutaj aby zamknąć opis</p> </div> RE: Informacje na temat nagród - Xkoniak - 08-06-2010 17:39 Albo dzisiaj albo jutro innej możliwości nie ma :-). |