Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Serwis BlackCraft + 2x fanpage + grupa NK - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Serwis BlackCraft + 2x fanpage + grupa NK (/Temat-Serwis-BlackCraft-2x-fanpage-grupa-NK-83313)

Serwis BlackCraft + 2x fanpage + grupa NK - Leśniczy - 07-01-2014 18:31

1.Nazwa przedmiotu : Serwis rozrywkowy blackcraft.pl

2.Opis przedmiotu :

Znajomy współpracownik sprzedaje jeden ze swoich serwisów, a mnie powierzono dopilnowanie wszelkich spraw technicznych, więc o to ogłoszenie:

Mam do sprzedania serwis internetowy z chamskim humorem http://www.blackcraft.pl/

Specyfika serwisu bardziej zawężona od stron kwejko-podobnych, stąd udało się stronie utrzymać już niemal 2 lata na rynku. Z uwagi na to, że pracuję całymi dniami i posiadam kilka innych serwisów, jej potencjał nie jest w pełni wykorzystany, stąd decyzja o sprzedaży. Trudno się wyróżnić w sieci aktualnie z tego typu serwisem, dlatego stawiamy na w miarę unikalne dodawane materiały, często własnoręcznie tworzone, które konkurencyjne serwisy często zapożyczają.

W google na frazę "chamski humor" znajdujemy się na 2 pozycji, strona jest umieszczona w wielu katalogach.

W skład oferty wchodzą:
- domena blackcraft.pl (ważna w firmie AZ.pl do 07.03.2014 r.)
- strona (pliki serwisy plus baza danych) postawiona na skrypcie firmy iprosoft (zakupiona licencja na domenę, możliwe wsparcie techniczne, z którego można skorzystać w wypadku kłopotów), o wszystkich opcjach skryptu nie ma sensu pisać, gdyż posiada wszystko to, co można spotkać na tego typu stronach. Na stronie mam załączone opcje, które mi odpowiadały: możliwość dodawania obrazków, filmów, tworzenia memów, demotywatorów, tekstu, gdyż nie ma sensu uruchamiać wszystkiego - w razie szczegółowych pytań proszę pisać)

- modyfikacje wzbogacające stronę, zrobione na zlecenie :
* Polecane - obrazki w górze serwisu (operacje na nich przeprowadzane z poziomu Panelu Administracyjnego)
* Moduł Artykułów - z opcja polecanych artykułów z górnej partii strony (artykuły dodawane z poziomu PA poprzez edytor tekstu)
* Wojny obrazków - modyfikacja pozwalająca na dwa sposoby pozyskać lajki pod obrazkami (np. glosowanie na obrazek tygodnia, lub inne kreatywne wojny zależne od Waszych pomysłów)
* Opcja zakrywania obrazków dla osób poniżej 18 roku życia
* Opcja logowanie przez FB

- nowy, autorski layout, zlecony dla mojej strony
- Fanpage na FB powiązany ze strona 11,5 tys. osób
- dodatkowy Fanpage na FB (również czarny humor) do udostępniania obrazków, zwiększenia promocji i odwiedzin na stronie z liczbą 8,700 osób (często lajkują)
- grupa strony na NK - w celu zwiększenia promocji i odwiedzin na stronie z liczba 13 433 osób
- Wszelkie pliki i prawa do korzystania ze skryptów, prawa do szablonu etc.

Strona zarabiała jeszcze niedawno, zanim przestałem ją regularnie aktualizować i reklamować. Niestety od ostatnich czasów prowadzę ja z czystego sentymentu (posiadam inne również), tak by nie było przestojów i codziennie odbiorca mógł znaleźć kilka nowych, ciekawych obrazków. Obowiązuje zasada - lepiej mniej a lepszej jakości.
Na początku chętnie podzielę się wskazówkami jak serwis utrzymać przynajmniej na takim poziomie, a jeśli Wam czas pozwoli to zwielokrotnienie wyników jest jak najbardziej możliwe, ważne by poświęcić na to czas i zrobić to dobrze, wkładając przy tym wielu uporu i pasji i sukces jest do osiagnięcia.

Wszelkie pytania odnośnie statystyk, historii zarobków, serwisu, proszę kierować na ten mail: [email protected]

4.Kontakt : [email protected]
5.Cena : 950 PLN
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Allegro.

RE: Serwis BlackCraft + 2x fanpage + grupa NK - Ironic - 08-01-2014 20:13

Cena podlega negocjacji ?

RE: Serwis BlackCraft + 2x fanpage + grupa NK - Leśniczy - 11-01-2014 14:34

Jest.

RE: Serwis BlackCraft + 2x fanpage + grupa NK - Leśniczy - 20-01-2014 19:41

Serwis wystawiony na Allegro, OSTATNIE GODZINY AUKCJI!

http://allegro.pl/blackcraft-pl-serwis-rozrywkowy-fanpage-kwejk-i3882280539.html

Serwis BlackCraft + 2x fanpage + grupa NK - yazir - 29-03-2014 12:09

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.