Szukam szablon do hacków. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Szukam szablon do hacków. (/Temat-Szukam-szablon-do-hackow-83297) Strony: 1 2 |
Szukam szablon do hacków. - bossos - 07-01-2014 16:40 Posiada ktoś może taki szablon do hacków? http://img713.imageshack.us/img713/7655/d79p.png Byłbym ogromnie wdzięczny. Odp: Szukam szablon do hacków. - asiorek - 07-01-2014 16:42 Wrzucasz scren ustawiasz na gore dodajesz grupy obrazki bierzesz z np iconfider , nobtylko tak jak lenistwo ponad wszystki... Otworz visual basic to sb otworz obok i sie wzoruj , a zrobisz jeszcze lepszego niz ten :-) wiem to po sobie, :-) Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 RE: Szukam szablon do hacków. - bossos - 07-01-2014 16:44 Ja tego nie ogarniam wogóle Jak masz gdzieś podobny to podziel się ziom RE: Szukam szablon do hacków. - asiorek - 07-01-2014 17:45 mam swoj, tzn swoj ;d poprostu robię każdy inny, staram sie nie robić takich samych, tylko kody posiadają niemal identyczne tutaj się liczy twoja kreatywność. Teraz będę robił generatorki z 5 do sprzedania to tylko one będą identyczne RE: Szukam szablon do hacków. - TastemanPL - 07-01-2014 18:12 Asior solidna firma jak chcesz kupić RE: Szukam szablon do hacków. - bossos - 07-01-2014 18:41 A posiada ktoś podobny do tego co wrzuciłem i się podzieli?Daje plusssyyy;D RE: Szukam szablon do hacków. - asiorek - 07-01-2014 19:13 nikt ci nie da szablonu za free, na kktórym zarabia, i nad którym pracował serio aż takiego masz lenia ? Odpal VB zrob nowy projekt odpal toolbox'a i poklikaj troche a ogarniesz wszystko, serio to niej jest takie trudne, a taki generator ktory pokaazles zrobił bym w godzinę, łącznie z kodem, szukaniem i robieniem oraz dostosowaniem grafiki .. RE: Szukam szablon do hacków. - bossos - 07-01-2014 19:29 Zatrzymałem się na zrobieniu loga i tyle;D dalej nie kumam..Dam wszystkie moje FG za hacka;D RE: Szukam szablon do hacków. - szybkikwit - 07-01-2014 19:56 Nikt CI nie zrobi gotowego ;P są tutoriale co do robienia haków ;P więc troche poszukaj jak nie to pozostaje Ci kroić screeny hacków od innych hehe albo suzkać innych nisz RE: Szukam szablon do hacków. - asiorek - 07-01-2014 19:59 za doladowanie za 5 zl do plusa moge ci selnac ładny generatorek z tagami etc :> w sumie rada taka odemnie, nie lepiej ci pójść do jakiegoś mentora od którego dostaniesz poradnik jak zrobić 1 program / hack/ generator w VB ? : )` |