Promowanie itp... :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Promowanie itp... :) (/Temat-Promowanie-itp-83287) |
Promowanie itp... :) - damcio1010 - 07-01-2014 13:19 Siema wszystkim. Mam do was pytanie odnośnie promowania. Wiecie miałem przerwę z ppa dość spoko kilka miesięcy i teraz powracam. Czy mógł by mi ktoś powiedzieć na czym najlepiej teraz nabijać wyświetlenia lajki komentarze suby itd.. Z góry dzięki za pomoc RE: Promowanie itp... :) - rozekrr - 07-01-2014 13:25 Kolejny temat stworzony bez zajrzenia w opcję szukaj, czy to aż tak gryzie? Nie róbcie z forum śmietnika, bo ostatnio coraz częściej powielane są te same pytania, a kilka tematów niżej są nawet na nie odpowiedzi RE: Promowanie itp... :) - damcio1010 - 07-01-2014 13:31 (07-01-2014 13:25)rozekrr napisał(a): Kolejny temat stworzony bez zajrzenia w opcję szukaj, czy to aż tak gryzie? Nie róbcie z forum śmietnika, bo ostatnio coraz częściej powielane są te same pytania, a kilka tematów niżej są nawet na nie odpowiedzi Witam Wiem wiem... ale chodzi mi tylko o konkretne programu wystarczyło je wypisać i pewnie twój post byłby krótszy a temat rozwiązany RE: Promowanie itp... :) - bolo9797 - 07-01-2014 13:35 Gdybys uzyl funkcji szukaj to temat by nie istnial .. Promowanie itp... :) - yazir - 07-01-2014 13:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |