Na jaką kwote was oszukano? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Na jaką kwote was oszukano? (/Temat-Na-jaka-kwote-was-oszukano-83263) |
Na jaką kwote was oszukano? - edikiu - 06-01-2014 22:51 Hej, gdzieś w dziale scamy zobaczyłem podobny temat dotyczący tylko serwisu illysms. Piszcie na jaką kwotę i jaki serwis was oszukał, tak więc ja może zacznę, 1.icharge oszukano mnie tam na ponad 500 zł 2.easysub tam jedynie na jakieś 60 ale po tym zakończyłem współpracę z wszystkimi serwisami oferującymi "subskrypcje sms" i jak widać dobrze zrobiłem bo niedługo po tym upadł illysms. RE: Na jaką kwote was oszukano? - Inwestor25 - 06-01-2014 22:55 miałem zainstalowane na dwóch stronach płatności sms firmy dotpay. Gdy zbliżało się do wypłaty prowizji (minimum mają 100 zł) to dostałem pismo, że wypowiadają umowę usługi premium sms, a brakowało dosłownie 0.39 zł do wypłaty - świeża sprawa, dosłownie sprzed świąt Nie chodzi o kwotę, bo 100 zł to niewiele, a płatności premium sms były jedynie jako zabezpieczenie przed spamem, ale chodzi o sam fakt, że wypowiadają umowę w takim momencie RE: Na jaką kwote was oszukano? - themate0 - 14-01-2014 00:10 moze i odkopie, ale ciekawy temat aby zobaczyc na ile ludzie zostali oszukani przez internet easysub - 4200zł RE: Na jaką kwote was oszukano? - MartinS - 14-01-2014 01:47 Nasz kraj - ∞ Oszukał i nadal oszukuje RE: Na jaką kwote was oszukano? - Captain - 14-01-2014 03:55 (06-01-2014 22:55)Inwestor25 napisał(a): miałem zainstalowane na dwóch stronach płatności sms firmy dotpay. Gdy zbliżało się do wypłaty prowizji (minimum mają 100 zł) to dostałem pismo, że wypowiadają umowę usługi premium sms, a brakowało dosłownie 0.39 zł do wypłaty - świeża sprawa, dosłownie sprzed świąt A był jakiś powód oficjalny dla którego wypowidzieli tę umowę, czy zrobili to od tak bez powodu, bo mogą (zgodnie ze swoim regulaminem?)? |