Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Na jaką kwote was oszukano? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Na jaką kwote was oszukano? (/Temat-Na-jaka-kwote-was-oszukano-83263)

Na jaką kwote was oszukano? - edikiu - 06-01-2014 22:51

Hej, gdzieś w dziale scamy zobaczyłem podobny temat dotyczący tylko serwisu illysms.

Piszcie na jaką kwotę i jaki serwis was oszukał, tak więc ja może zacznę,

1.icharge oszukano mnie tam na ponad 500 zł
2.easysub tam jedynie na jakieś 60 ale po tym zakończyłem współpracę z wszystkimi serwisami oferującymi "subskrypcje sms" i jak widać dobrze zrobiłem bo niedługo po tym upadł illysms.

RE: Na jaką kwote was oszukano? - Inwestor25 - 06-01-2014 22:55

miałem zainstalowane na dwóch stronach płatności sms firmy dotpay. Gdy zbliżało się do wypłaty prowizji (minimum mają 100 zł) to dostałem pismo, że wypowiadają umowę usługi premium sms, a brakowało dosłownie 0.39 zł do wypłaty - świeża sprawa, dosłownie sprzed świąt

Nie chodzi o kwotę, bo 100 zł to niewiele, a płatności premium sms były jedynie jako zabezpieczenie przed spamem, ale chodzi o sam fakt, że wypowiadają umowę w takim momencie

RE: Na jaką kwote was oszukano? - themate0 - 14-01-2014 00:10

moze i odkopie, ale ciekawy temat aby zobaczyc na ile ludzie zostali oszukani przez internet Wink

easysub - 4200zł

RE: Na jaką kwote was oszukano? - MartinS - 14-01-2014 01:47

Nasz kraj -
Oszukał i nadal oszukuje Xpokerface

RE: Na jaką kwote was oszukano? - Captain - 14-01-2014 03:55

(06-01-2014 22:55)Inwestor25 napisał(a):  miałem zainstalowane na dwóch stronach płatności sms firmy dotpay. Gdy zbliżało się do wypłaty prowizji (minimum mają 100 zł) to dostałem pismo, że wypowiadają umowę usługi premium sms, a brakowało dosłownie 0.39 zł do wypłaty - świeża sprawa, dosłownie sprzed świąt

Nie chodzi o kwotę, bo 100 zł to niewiele, a płatności premium sms były jedynie jako zabezpieczenie przed spamem, ale chodzi o sam fakt, że wypowiadają umowę w takim momencie

A był jakiś powód oficjalny dla którego wypowidzieli tę umowę, czy zrobili to od tak bez powodu, bo mogą (zgodnie ze swoim regulaminem?)?