Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki fanpage do zarabiania? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Jaki fanpage do zarabiania? (/Temat-Jaki-fanpage-do-zarabiania-83219)

Jaki fanpage do zarabiania? - Profesor88 - 06-01-2014 15:02

Planuję założyć fanpage, na którym po jakimś czasie chciałbym trochę zarobić (reklamy). Zastanawiam się tylko, jaki powinien jego rodzaj. Czy tematyka bardzo ogólna, żeby polubiły go osoby w każdym wieku i o różnych zainteresowaniach, ale wtedy pewnie nie wszyscy będą aktywni, czy wręcz przeciwnie - konkretna grupa docelowa, mniej lubiących, ale za to żyjący tym, co się dzieje na tym fanpage?

I jeszcze jedno. Co myślicie o fanpage'ach typu "1001..."?

RE: Jaki fanpage do zarabiania? - asiorek - 06-01-2014 16:02

jesli fanpage typu 1001 a tam będą obrazki całkiem nie związane z tematyką to nie ma sensu Smile bo ludzie przychodzą po coś i to chcą dostać. Ja mam problem bo mam FP artysty, rozrasta się jak głupi, zanim dododasz post minie chwila juz 100lajków zasieg postu czasem nawet 5k, ale moje pytanie jak zarobić na ten Fanpage ? Załozyć drugi taki sam dobić naturalnych fanów i sprzedać ? Chodzi mi o nagrody rzeczowe ;d Ale nie chce płacić z własnej ręki tylko własnie jakoś zarobić na ten FP, PPA jest dla mojej kieszeni ;d

RE: Jaki fanpage do zarabiania? - Admin - 06-01-2014 16:04

jeden problem jeden temat... http://zarabiam.com/Temat-Jak-zarabiac-na-fanpage-82130

Jaki fanpage do zarabiania? - Admin - 06-01-2014 16:04

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.