Cena premium i firepremium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Cena premium i firepremium (/Temat-Cena-premium-i-firepremium-83162) |
Cena premium i firepremium - FireGifts.pl - 05-01-2014 22:43 Wczoraj nastąpiła niewielka podwyżka kont premium. Spowodowane jest to ciągłą weryfikacją serwisu, użytkowników itp. Mam nadzieję że szybko się wszystko unormuje i ustalę cenę premium odpowiadającą moim wymogom i Waszym. Od jutro będzie możliwość również kupienia kont premium poprzez allegro. Nie wiem czy taka opcja będzie potrzebna, ale sprawdzimy to. Jeśli ktoś chciałby kupić premium lub firepremium poprzez PayPal, proszę o informację na [email protected] Zuhsm RE: Cena premium i firepremium - DarkKiller - 06-01-2014 15:48 Wydaje mi się iż opcja kupienia przez allegro jest bardzo zbędna... Jest na stronie przez sms i przelew i wydaje mi się, że to starczy... RE: Cena premium i firepremium - dudek7894 - 06-01-2014 16:29 (06-01-2014 15:48)DarkKiller napisał(a): Jest na stronie przez sms O to chodzi, że nie ma. Możliwe, że ktoś z tego allegro się zarejestruje na stronie, widząc aukcję. RE: Cena premium i firepremium - sqmany - 06-01-2014 17:26 @[dudek7894] Jest opcja zakupu przez sms ,ale jak na razie tylko przy zakupie konta fire premium. RE: Cena premium i firepremium - DarkKiller - 06-01-2014 18:02 Zgadzam się z sqmany jest taka opcja... RE: Cena premium i firepremium - FireGifts.pl - 07-01-2014 00:05 Odnośnie tej aukcji allegro, to rzeczywiście chodzi troszkę o reklamę, będę namawiał do tego rodzaju zakupu. Będzie sporo kupionych to i ludzie będą widzieli, może dam tez jako promowaną aukcję. RE: Cena premium i firepremium - kquba - 08-01-2014 16:46 Cena wyższa? to wina Tuska Cena premium i firepremium - Admin - 19-01-2015 16:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |