![]() |
Paypal zablokowal mi wyplatę z astrocash? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Paypal zablokowal mi wyplatę z astrocash? (/Temat-Paypal-zablokowal-mi-wyplate-z-astrocash-83140) |
Paypal zablokowal mi wyplatę z astrocash? - Paszkwin - 05-01-2014 19:05 Witam! ![]() Dzisiaj doszła do mnie wypłatka z astro na lekko ponad 72$ i paypal zablokował mi te pieniądze... :/ "Otrzymana przez Ciebie płatność mogła nie zostać autoryzowana przez posiadacza konta PayPal. Szczegóły sprawdzanej przez nas transakcji są następujące:" i dalej: "Zalecamy, aby nie wysyłać przedmiotu do momentu zakończenia procedury sprawdzającej. Jeśli jednak przedmiot został wysłany, zaloguj się do konta PayPal i przejdź do Centrum rozstrzygania, aby podać szczegóły wysyłki. Aby kontynuować naszą procedurę sprawdzającą, potrzebujemy od Ciebie dodatkowych informacji. Informacje te można nam przekazać w następujący sposób: 1. Zaloguj się do konta PayPal. 2. U góry strony kliknij łącze Centrum rozstrzygania. 3. Kliknij przycisk Rozstrzygnij w kolumnie Działanie, aby wyświetlone zostały pytania o potrzebne nam informacje. 4. Dokumenty można nam przekazać drogą elektroniczną lub faksem." Itd... O co chodzi w ogóle? Jakich informacji oni ode mnie chcą? Miał ktoś już coś takiego? Bo nie bardzo wiem jak z tego wybrnąć... :] RE: Paypal zablokowal mi wyplatę z astrocash? - AstroCash.org - 05-01-2014 19:13 PayPal podczas wykonywania płatności zablokował nam konto za zbyt dziwną aktywność. Uważali, że ktoś wkradł się na konto i wykonywał przelewy. Udało nam się je szybko odblokować i mogliśmy wykonywać ponownie płatności. Z tego powodu wasze płatności są zablokowane, bo system PayPal dalej twierdzi, że wypłaty realizuje nieautoryzowany user konta PayPal, co jest kłamstwem. We wtorek dzwonie do nich i wyjaśniam sprawę. Smile Pozdrawiam! RE: Paypal zablokowal mi wyplatę z astrocash? - Kiljan - 05-01-2014 20:13 łoo to się zaczęło, już możecie się żegnać z paypalem, swoją drogą i tak długo trwało... PayPal nie lubi kiedy duże sumy przechodzą w dosyć krótkim czasie. |