![]() |
AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- (/Temat-AddMeFast-Darmowe-Wyswietlenia-Filmu-83126) Strony: 1 2 |
AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - AnnaKa - 05-01-2014 15:05 Witajcie Dziś przedstawię Wam sposób na nabijanie za darmo wyświetleń za pomocą strony Addmefast.com Co Będzie Nam Potrzebne :
1-Konto AddMeFast 2-Film Na YouTube Przechodzimy Do Pracy. Udostępniając Film na YouTube mamy Coś takiego jak 'Opcje Zaawansowane' ![]() Ustawiamy tak jak jest to pokazane na zdjęciu. To jest najważniejszy punkt naszego działania. Kolejnym Krokiem jest dodanie filmu na AddMeFast w zakładce http://addmefast.com/add_edit_sites.html Tam wybieramy YouTube Likes I teraz najlepsze ! Wybieramy za darmo Targeting ! Ustawiamy Max pkt. czyli 10 dodajemy wideo i gotowe ! Aby sposób działał na koncie potrzebne jest minimum 11 pkt. Dzięki temu nabijamy za darmo wyświetleń a w tym samym czasie możemy zbierać punkty które później wymienimy sobie na łapki zmieniając w opcjach na YouTube że można komentować i oceniać wideo.! Mam nadzieję że pomogłem i liczę na wasze plusiki ![]() OTO DOWÓD ŻE TO DZIAŁA ZBIERANE 1 Dzień ![]() ![]() Pozdrawiam _____________________ Nadszedł Koniec Zarabianiu Na Ludziach Z Tego Forum ! Nie Kupujcie Views Bo Możecie Zdobyć Je Sami ! Dobrego Promowania Video ! RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - v3XeR - 05-01-2014 15:11 Pomysł prosty lecz nie wpadłem na niego ![]() Rep leci RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - gitek311 - 05-01-2014 15:26 Albo ja jestem ślepy albo nie mam takiej opcji ![]() ![]() RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - AnnaKa - 05-01-2014 15:36 @up Przeczytaj dokładnie przecież to nie na addmefast tylko na YouTube masz ustawić , przepraszam że się czepiam ale czytaj ze zrozumieniem. ![]() RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Hiuston - 05-01-2014 17:28 "Dear user, your link was blocked by our automate system, but if you think that you have corrected the link,or it's blocked by mistake you can re-check and unblock it yourself." Już coś nie pyka. RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Bandaid - 05-01-2014 17:42 I bardzo dobrze. RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - matimus - 05-01-2014 17:49 Znam sposób bo często się z tym cwaniactwem spotkałem ,ale oni się też wycwanili i blokują filmy ![]() RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Lesek - 05-01-2014 17:51 Niestety linki są blokowane, zamysł może i dobry ale w praktyce niestety nie, niewiele zyskamy. RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - AnnaKa - 05-01-2014 19:32 Trzeba zrobić możliwość dodania komentarzy i zrobić weryfikację i znów kilka godzin działa ![]() ![]() RE: AddMeFast -Darmowe Wyświetlenia Filmu- - Bandaid - 05-01-2014 19:39 Cytat:Jak ktoś używa botów to jest fair ?Nie do końca, ale przynajmniej otrzymuję tego lajka/subskrypcję a tu tylko ludzie którzy klikają tracą czas. |