Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] (/Temat-Zlece-napisanie-bota-do-Zapytaj-Onet-Pl-200zl-za-dobra-robote-83124) Strony: 1 2 |
Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - HardCoreSex - 05-01-2014 14:47 Siema stary, tak jak mówię, zlecę napisanie bota do zapytaj.onet.pl co bot musi robić, musi: - Dawać łapki wybranym odpowiedzią (100zł) - Tworzyć konta (50zł) Zapłacę dodatkowo jeśli bot będzie jeszcze pisał w tematach (50zł) Tak więc możesz w sumie zarobić AŻ 200zł Teraz pozostała opcja jak się rozliczymy. No więc na początku pokażesz mi że bot działa w wybranych przezemnie tematach, po tym tescie wysyłam polowę. Drugą połowe wysyłam po otrzymaniu bota. Liczę że Ci się uda. RE: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - bolo9797 - 05-01-2014 16:51 Zaraz zobacze jak wyglada tego sprawa Wal gg 39066286 RE: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - kamil9888 - 14-01-2014 15:24 bolo masz jakis dobry bot pod addmefast? RE: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - rozekrr - 14-01-2014 15:47 kami9888, musiałeś zespamować durnymi tekstami kilka działów na raz? Po 1 zdanie zaczynamy z wielkiej litery Po 2 masz działy "Boty/Programy" Po 3 nie rób już takiego syfu bo długo na forum nie zagościsz RE: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - RyuKirin - 16-01-2014 06:55 Jeśli nadal aktualne, chętnie mogę się podjąć napisania tego bota w języku c/c++. jakby co pw, napisanie nie zajęłoby mi myślę dłużej niż jednego dnia. RE: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - bolo9797 - 16-01-2014 08:16 Niestety ale juz zarezerwowane. +Noo naprawde musisz byc zdolnny ze niby to w jeden dzien zrobisz.. Tyle tokenow ktore przez jave ida , zrobienie listy pytan , bota do kont itd.. Chciales mu sprzedac tego bota ktory juz dawno nie dziala? RE: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - hd2d - 22-01-2014 16:33 " +Noo naprawde musisz byc zdolnny ze niby to w jeden dzien zrobisz.. Tyle tokenow ktore przez jave ida , zrobienie listy pytan , bota do kont itd.. " Mam 80% skończone, zrobiłem to w 2 godziny i tak głównie męczyłem się z regex'em. (na razie łapkowanie) reszta to kwestia dopracowania bota. Bot działa bez przeglądarki więc jest mega szybki. Jeżeli wciąż aktualne to możesz napisać na PW, ja i tak mam zamiar skończyć tego bota, ogarnąć licencje i sprzedać kilka kopii. RE: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - kamil2227 - 28-01-2014 11:40 ma ktoś tego bota ? jak coś to pw Odp: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - patryk0407 - 28-01-2014 11:42 Pisz do użytkownika wyzej Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 RE: Zlecę napisanie bota do Zapytaj.Onet.Pl [200zł za dobrą robotę] - hd2d - 28-01-2014 20:10 Dziś bądź jutro wystawię bota do sprzedaży, HardCoreSex nie miał nic przeciwko - obniżyłem cenę za zlecenie, wykonałem je (i wciąż udoskonalam bota dodając nowe funkcje według instrukcji) i powiedziałem, że chcę sprzedać kilka kopii bota, ale tylko kilka ponieważ nie ma sensu robić sobie nawzajem konkurencji. W razie czego można pisać na PW. Tam też mam nadzieje znajdzie się recenzja użytkownika HardCoreSex co do mojej pracy, w każdym bądź razie ja mogę spokojnie powiedzieć, że kontakt z tym użytkownikiem jest świetny i szczerze polecam robić z nim interesy. |