[Problem] Avast usunął mi projekty VB 2010. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: [Problem] Avast usunął mi projekty VB 2010. (/Temat-Problem-Avast-usunal-mi-projekty-VB-2010-83079) |
[Problem] Avast usunął mi projekty VB 2010. - Tochkan - 04-01-2014 20:35 Witam. Otóż dzisiaj podczas robienia programu (w visual basic 2k10), chciałem zobaczyć jak wyszedł. Więc kliknąłem F5 (debug) i nagle wyskoczył mi komunikat avast (pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło) - że plik jest podejrzany. Wysłałem "raport" o fałszywym alarmie i postanowiłem jeszcze raz zrobić program. Lecz avast znów mi wywalił ten błąd. Postanowiłem uruchomić ponownie laptopa i podczas uruchamiania załączyła się opcja przywracania systemu, że niby nie można uruchomić komputera. Pisało tam że żadne pliki nie zostaną usunięte, robiło się to dość długo (czekałem ok.20 minut) i nie chciało się ukończyć. Więc zamknąłem laptopa przyciskiem i normalnie się włączył, lecz gdy zobaczyłem w folder Projects, były tam jedynie 3/4 projekty zapisane z 20. Jestem mocno zdenerwowany i szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie projektów (zależy mi na nich). Co mogę zrobić w tej sytuacji? Dodam że sam nie usuwałem tych projektów a w koszu pustki. + W kategorii kwarantanna (w avascie) nie ma żadnych usuniętych plików. Tak wygląda informacja o zagrożeniu: Bardzo Was proszę o pomoc. RE: [Problem] Avast usunął mi projekty VB 2010. - comanche - 04-01-2014 21:05 Avast to najgorszy z antywirusow moim zdaniem... A w tych aplikacjach ktore sam tworzysz to nawet Virus Total wykryje ci ze niby zawiruszona jest. Taki blad czy cos, nie wiem. RE: [Problem] Avast usunął mi projekty VB 2010. - Arivi - 04-01-2014 22:40 Może przywracanie systemu ? Odp: [Problem] Avast usunął mi projekty VB 2010. - Stalmer - 04-01-2014 23:39 A w kwarantanne na pewno dobrze przeszukałeś ? Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: [Problem] Avast usunął mi projekty VB 2010. - bmw - 12-01-2014 09:18 Zmien avasta na innego antywirusa najlepiej mialem ten sam problem,na kazda strone wyskakiwał mi taki komunikat ze jest jakis plik zarazony zmenilem na norton i wszystko gra RE: [Problem] Avast usunął mi projekty VB 2010. - Hrustus - 12-01-2014 09:37 miałem awasta i nałapałem bardzo dużo wirusów że jak się laptop właczył to miałem czarny ekaran na pulpicie odałem do sklepu komputerowego i zmienili mi antywirus |