Mała inwestycja - 5% w 5 dni - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mała inwestycja - 5% w 5 dni (/Temat-Mala-inwestycja-5-w-5-dni-83063) |
Mała inwestycja - 5% w 5 dni - patryk006 - 04-01-2014 15:35 Pilnie dziś albo jutro (najlepiej dziś) potrzebuję 0.1-0.2 btc, oddaję wtorek/środa ilość btc powiększoną o 5% (czyli wyślesz 0.2 dostaniesz 0.21 ) RE: Mała inwestycja - 5% w 5 dni - ryback - 04-01-2014 16:25 nie chce krakac ale chyba nikt na to nie pojdzie tu, za maly staz RE: Mała inwestycja - 5% w 5 dni - rkac1997 - 04-01-2014 16:35 Staż 1 rok to mało? Odp: Mała inwestycja - 5% w 5 dni - Xullrae - 04-01-2014 17:01 Konto rok, ale posty i reputacja nie wskazuja by sie wiele udzielal. Moje konto tez od dawna zalozone, a na forum samym jestem krocej i z osoba o takich statystykach jak ja tez bym raczej nie pozyczal nic. Ogolnie bym nie pozyczal nic osobom ktorych osobiscie nie znam, ale to tylko moje zdanie. Wysyłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 2 RE: Mała inwestycja - 5% w 5 dni - patryk006 - 04-01-2014 17:36 konto rok, mało postów nie ma tu nic do rzeczy równie dobrze mogę w 2 dni nabić 300 bezwartościowych postów jak dla was to wyznacznik, parę transakcji przeprowadziłem, reputacji tyle dlatego że nigdy się nie ubiegałem o nią ani nie prosiłem po transakcji (tutaj też średni wyznacznik bo za chwilę mogę wejść w tematy, kliknij, zarejestruj się lub polub coś w zamian za rep. i będę miał +50) Jeśli ktoś chce zaufać mi to zaufa, jeśli nie nie mam nawet możliwości przekonywać kogokolwiek. Jednak często zamierzacie wpakować kasę w hyipy wiedząc że możecie nie zobaczyć nawet części, ja potrzebuję tylko btc do wykonania zlecenia na którym mam jakiś % (w zasadzie bez ryzyka bo ja pierwszy otrzymuję kasę) i częścią się podzielę. We wtorek przyjdzie mi kasa na curexa dlatego będzie to nieaktualne. Z pozdrowieniami do usera ryback , właśnie spojrzałem na jego historię reputacji pierwsza strona rep za kliki, chyba dalej nie muszę czytać. RE: Mała inwestycja - 5% w 5 dni - Eminey - 04-01-2014 18:50 Obawiam sie, ze nie znajdziesz chetnych - z powodow przedstawionych powyzej. Z uwagi na rodzaj transakcji raczej nie ma szans, zeby ktos zaufany posredniczyl. Moze zaoferuj cos w zastaw? Jesli nie, to pozostaje Ci tylko BTC kupic... RE: Mała inwestycja - 5% w 5 dni - patryk006 - 05-01-2014 17:03 Dobra nieaktualne, znajomy miał trochę btc, dało radę jakoś wyjść z tej sytuacji Mała inwestycja - 5% w 5 dni - Hybrid1990 - 12-10-2017 23:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |