Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z profitsms - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Problem z profitsms (/Temat-Problem-z-profitsms-82961)

Problem z profitsms - izkie98 - 02-01-2014 20:20

Witam!

Czy korzystał ktoś z serwisu profitsms.pl?
Wiem, że były już wątki na ten temat, ale mam trochę inny problem.
Mianowicie, założyłam konto i nie przysłali mi wiadomości na tel do aktywowania. Po napisaniu maila z reklamacją, napisali mi, że już aktywowali konto ręcznie. W takim razie założyłam nową usługę, ale musiałam czekać aż zostanie aktywowana. Czekam już drugi dzień i nic. W takim razie założyłam drugą (najtańszą) i sama wysłałam smsa, żeby sprawdzić czy działa, otrzymałam zwrotnego: "usługa nie została jeszcze aktywowana" (ale kasę zabrało).
Miał ktoś taki problem? Co zrobić, żeby wszystko ładnie działało (bo wiele osób chwali, tzn. że im działa).

Proszę o pomoc!
Pozdrawiam!

RE: Problem z profitsms - domin_dz - 02-01-2014 21:10

Nie polecam, zamrozili mi 3500zł.

RE: Problem z profitsms - izkie98 - 02-01-2014 21:19

Bo podobnież trzeba wypłacać często - nie trzymać większej gotówki bo banują... ale ja nie mogę wgl aktywować usługi :/ jak to zrobić?

RE: Problem z profitsms - domin_dz - 02-01-2014 22:54

Napisz do nich.

RE: Problem z profitsms - bcclicks - 04-01-2014 03:32

Tylko po co pchać się w takie badziewie są inne strony bezproblemowe i z wyższym % za sms. Tongue

RE: Problem z profitsms - lkserwis - 04-01-2014 08:23

Np jakie? :-)

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

RE: Problem z profitsms - domin_dz - 04-01-2014 14:57

Dotpay, cashbill.