Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu (/Temat-Dziennik-By-Sheko-Realizacja-celow-oraz-droga-do-sukcesu-82889) |
Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - sheko12 - 01-01-2014 15:12 Praca przez intetnet - Dziennik Stylem Życia Z dniem dzisiejszym prezentuje Dziennik pracy oraz motywacji, będę przedstawiał w nim swoje dotychczasowe osiągi dotyczące zarobków z PPA - tak Pay Per Action bo to właśnie na tym stylu zarabiania będę się głównie skupiał. Coś o sobie Nazywam się Kuba, interesuję się zakresem informatycznym i zarabianiem przez internet, zarabianiem zarazilem się całkiem przypadkiem gdy kolega zaczął się chwalić dość wysokimi zarobkami, metoda? PPA, poczytałem, pokombinowałem, popracowałem z mentorem i o to tak właśnie moja wiedza jest wystarczająca by zarabiać. Po za zarabianiem przez internet jestem Webmasterem i moim głównym celem życiowym jest praca w zawodzie Programisty, między innymi mam pomysł na własną firmę którą zbuduję dzięki swoim umiejętnościom. Dziennik powstal po to, by się motywować oraz motywować się wzajemnie z innymi użytkownikami, chce być systematyczny pod tym względem i nie dawać się zatrzymać w osiąganiu celu. Sukces ma swoją trabinę po której trzeba się wspinać, aczkolwiek trzeba uważać na szczeble bo nie które są kruche i lubią się łamać - za pewnie wiecie o co chodzi Tak więc zaczynam ! swoje zarobki będę dodawał systematycznie, systematyczność będzie zależała od tego jakim czasem będę dysponował, jak wspomninałem wyżej, rozwijam się jako Webmaster i nie skupiam się tylko i wyłącznie na PPA, także przepraszam jeśli dziennik czasami nie byłby aktywny 2/3 dni. Dotychczasowe osiągi
Cel ?
Zarobione pieniądze wykorzystam - na?
Będę konsenkwetnie realizował cele w tym kierunku i się przede wszystkm nie podddawał w tym co robie. Cel który już zrealizowałem w 2014 roku jest właśnie ten dziennik Zapraszam was również do zakładania własnego dziennika bo to nic nie kosztuje, a może przynieść pozytywny efekt dzięki motywacji. Lekcja 1
W bardzo prosty sposób zarobiłem 0.70$ na PPA, kwota jest naprawdę niska aczkolwiek uzyskałem zarobek w bardzo łatwy i szybki sposób. Dodałerm testowy post który praktycznie beznadziejnie wyglądał, testowałem pewną wtyczkę więc nie skupiłem się na ładnej prezentacji posta, mało tego, dodałem od tak plik w ..txt w brzydki button a i tak nim zdąłyłem wpis usunąć ktoś to pobrał Ciekawie się zapowiedziało Lekcja 2
Jak wspomniałem, dziennik może nie być aktywny 2/3 dni ze względu na inny projekt i projekty. W dniu dzisiejszym znów mogę się śmialo pochwalić zyskiem w postaci 5$, mało, ale jak na początek świeżego bloga to i tak dobrze. Nad postami pracuje długo, staram się co dziennie dodawać nawet jeden, krótki/długi ale przede wszystkim posiadający określoną wartość. Pozdrawiam i zachęcam na lekture statystyk za jakiś niedługi czas RE: Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - Lesek - 02-01-2014 00:02 Powodzenia! Rozumiem, że jeśli będę potrzebował zrobić wypasioną stronę lub miał jakieś drobne prace to mogę się zgłaszać? RE: Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - sheko12 - 02-01-2014 00:44 Jak najbardziej mogę pomóc zaprojektować a nawet projekt wykonać za Ciebie Dziękuję i również życze powodzenia RE: Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - fizyk852 - 02-01-2014 09:48 Super Kuba Będę śledził. Powodzenia i zapraszam do mnie RE: Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - patryk0407 - 02-01-2014 15:38 Ładnie webmaster w razie czego będę pytał oraz będę śledził, bo ładnie się zapowiada ;] RE: Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - sheko12 - 02-01-2014 18:08 Dziękuję, w prawdzie ciężko połączyć te dwie opcje aczkolwiek nie wolno się poddawać A więc, dzisiaj wrzucam filmik na YT (PPA) i zobaczymy jak mi pójdzie, w między czasie będę optymalizował bloga RE: Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - sheko12 - 03-01-2014 20:10 Aktualizacja dziennika wszystkie swoje podzielone Lekcje począwszy od Pierwszej będę przedstawiał w temacie wyżej. RE: Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - sheko12 - 08-01-2014 23:16 Aktualizacja! Dziennik By Sheko - Realizacja celów oraz droga do sukcesu - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |