![]() |
Typy Mag!c'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy Mag!c'a (/Temat-Typy-Mag-c-a-82880) |
Typy Mag!c'a - Mag!c - 01-01-2014 14:40 Witam ![]() W tym temacie będę zamieszczał swoje typy dotyczące Piłki Nożnej. Bukmacher u jakiego "stacjonuje" to bet-at-home. Dodam mały regulamin którego starajcie się przestrzegać ![]() - Nie dodawajcie swoich typów (każdy może założyć swój dziennik ![]() - Jeżeli masz jakiekolwiek pytania to kieruj do mnie je TUTAJ - Jeżeli chcesz podziękować to proszę daj reputa a nie pisz "pustych" postów typu "-gz", "-dzięki" Dziękuję ![]() Więc zaczynamy ![]() 1.01.2014r ![]() ![]() Arsenal FC - Cardiff City- TYP 1 KURS - 1.25 Liverpool FC - Hull City - TYP 1 KURS - 1.30 Southampton FC - Chelsea FC - TYP 2 KURS - 2.05 Manchester United - Tottenham Hotspur - TYP 1 KURS - 1.75 Stoke City - Everton FC - TYP 2 KURS - 1.85 @edit Krótko i na temat. Dziś zawiódł mnie MU ![]() ![]() RE: Typy Mag!c'a - Xullrae - 01-01-2014 16:20 Mam nadzieję że nie obrazisz się za posta w temacie, ale widzę że mamy na dziś te same typy. ![]() Jeśli mógłbyś jeszcze dopisać jakie ligi obstawiasz byłoby dobrze. ![]() Poza tym powodzenia. RE: Typy Mag!c'a - Mag!c - 01-01-2014 17:34 (01-01-2014 16:20)Xullrae napisał(a): Mam nadzieję że nie obrazisz się za posta w temacie, ale widzę że mamy na dziś te same typy. To,że mamy takie same typy to przypadek albo przeznaczenie ![]() Będę się głowie "bazował" na ligach europejskich tj. angielskich,hiszpańskich itd. RE: Typy Mag!c'a - tollusiek - 01-01-2014 18:04 Dzisiaj jakaś dziwna kolejka. Druga liga angielska tak samo, wiele niespodzianek, kupony poszły się przysłowiowo je#ać :/ Może następnym razem. Co do Arsenalu ja się bałem postawić, trochę absencji mieli, ale jednak dali radę. Zostaje jeszcze ciekawy mecz Manu z Tottenhamem. Życzę powodzenia w dalszym obstawianiu, pozdrawiam! RE: Typy Mag!c'a - Mag!c - 03-01-2014 14:51 Zaczynamy BANG! 3.01.2014r ![]() ![]() Gillingham FC - Wolverhampton Wanderers FC - TYP 2 KURS 1.65 ![]() ![]() Al Ain FC - Al Wasl - TYP over 2.5 KURS 1.45 @ edit Hmm.. cóż powiedzieć "Wilki" dziś nie pokazały klasy na dodatek przegrali dając sobie strzelić gola w 90' ![]() Typy Mag!c'a - Hybrid1990 - 18-06-2018 19:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |