Allegro - pozytyw + reput. za pozytyw - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Allegro - pozytyw + reput. za pozytyw (/Temat-Allegro-pozytyw-reput-za-pozytyw-82784) |
Allegro - pozytyw + reput. za pozytyw - fotka_buyer - 30-12-2013 12:56 Witam, sprawa prosta, jest aukcja kup teraz na allegro, kupujesz 1 szt. przedmiotu, wystawiasz pozytyw, ja robię to samo, a dodatkowo po wpisie do tego tematu dostajesz ode mnie reput. Nie musisz płacić za przedmiot, chodzi o sam komentarz pozytywny. Link do aukcji na PW. Pozdrawiam. RE: Allegro - pozytyw + reput. za pozytyw - cpr - 30-12-2013 13:56 powinieneś dostać bana tu i na All RE: Allegro - pozytyw + reput. za pozytyw - fotka_buyer - 30-12-2013 14:07 niby z jakiego powodu tutaj? ... nikomu krzywdy tutaj nie wyrządzam, na allegro sprzedaje uczciwie, a że konkurencja kupuje pozytywy to dlaczego ja mam tego nie robić Allegro - pozytyw + reput. za pozytyw - yazir - 30-12-2013 15:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |