[Odpowiedzi TakeAGift] 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Takeagift Odpowiedzi (/Forum-Takeagift-Odpowiedzi-73) +----- Wątek: [Odpowiedzi TakeAGift] 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament (/Temat-Odpowiedzi-TakeAGift-6-czerwca-Zadanie-nr-3-Funkadelic-Parliament-8278) Strony: 1 2 |
[Odpowiedzi TakeAGift] 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - Kuchar - 06-06-2010 20:06 Pytanie: Czy zarówno Funkadelic jak i Parliament zostały zawiązane w 1981 roku? Odp. *nie Pytanie: Czy grupa Funkadelic była big bandem? Odp. *tak Pytanie: Kto był liderem zespołu Parliament? Odp. *George Clinton Pytanie: Ilu członków grup Funkadelic i Parliament było w Rock and Roll Hall of Fame po wprowadzeniu w 1997 roku? Odp. *szesnastu I teraz mi nie mówcie ,że to są nie poprawne odpowiedzi ,tamte też były poprawne bez żadnego poprawiania! RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - mikolaj90 - 06-06-2010 20:19 Ku&^a koleś, od Ciebie biorę ostatni raz odpowiedzi ! ŹLE !!! NIE BRAĆ Po co się bierzesz za odpowiedzi a dajesz złe ? RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - Kuchar - 06-06-2010 20:40 odpowiedzi poprawne!!! RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - adamsonm - 06-06-2010 20:42 poprawne bo zeedytowane. po chuja takie cos wstawiasz? RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - Danio - 06-06-2010 20:45 czy to tak trudno dodać screena? RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - Kuchar - 06-06-2010 20:45 dobra ..będą screeny RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - pyton1993 - 06-06-2010 21:28 kuchar ale ty pala jestes , dobrze ze nie wzialem od ciebie jeszcze odp... ja widze ze albo jestes taki glupi albo specjalnie dajesz zle a potem edytujesz... debilizm sie szerzy.. RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - rajmek126p - 06-06-2010 21:31 to wes odemnie odpowiedzi są dobre RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - szulakaluble - 06-06-2010 21:42 Kuchar z tego co widzę to systematycznie pracujesz na bana na IP. Bo ja byłem po twojej stronie, pomylić się rzecz ludzka ale pomylić się już tyle razy i to w ciągu dnia pytanie po pytaniu to albo robisz to specjalnie albo strzelasz te odpowiedzi albo może zależy ci na tych paru reputkach i szybko szybko byle by 1 poddać odpowiedzi a dobrze ich nie sprawdzisz... RE: 6 czerwca * Zadanie nr 3 * - Funkadelic Parliament - Zythus - 06-06-2010 21:48 Ja stawiam na szybkie reputki. W końcu gdyby nie ten pośpiech, to błędu by nie było. Juz o tym kiedys pisałem. Sam kiedyś robiłem jak najszybciej, ale przynajmniej dobrze, co widać po moich reputach...[jedyny negatyw dostał i oddał mi Z - list bo miałem go już gość z tymi durnymi temacikami]. |