![]() |
[Inne] jaką grę Wolisz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Inne] jaką grę Wolisz (/Temat-Inne-jaka-gre-Wolisz-8276) |
[Inne] jaką grę Wolisz - Kalis - 06-06-2010 19:13 Witam!
Od niedawana na naszej stronie pojawiła się ankieta a której możecie zagłosować na jedną z wymienionych tam gier. Ankieta ta nie "jest od tak sobie". Postanowiłem, że w grze która cieszy się w śród was największa popularnością stworzymy gildię/pogramy w party - spędzimy ciekawie czas ![]() Tak się stało ![]() Gra niestety cieszy się złą sławą - ma to związek z wielką fala botów na serwerze międzynarodowym - przez co zawalonymi "spotami" i serwerami gdzie trzeba czekać na zalogowanie nawet kilka godzin. Można jednak ominąć tą niedogodność, wybierając wersje inną od międzynarodowej. Po dłużysz zastanowieniu wybrałem serwer RuSRO - rosyjską wersję tej klimatycznej gry. ![]() Podsumowując, chciałbym stworzyć na serwerze RuSRO polską gildię, chciałbym również zorganizować kilka FULL EURO PARTY (8 ludzi rasy Europejskiej [W grze można być albo Chińczykiem albo Europejczykiem ![]() Zapisy do gry proszę................. [youtube]NPPnmcKVa3g&feature=player_embedded[/youtube] Kod: http://q--day.cba.pl/Gry1.html RE: jaką grę Wolisz - Mozzilek - 06-06-2010 22:05 Ja się piszę ![]() RE: jaką grę Wolisz - Kalis - 07-06-2010 19:10 nie ma problemu RE: jaką grę Wolisz - haggard - 07-06-2010 20:02 Na rusro mam chyba konto jakis 35lv, ale nei pamiętam pw i nic. Jak grałem, gdzieś początki rusro to nie było źle, teraz nie wiem jaka sytuacja. RE: jaką grę Wolisz - Kalis - 09-06-2010 16:17 nie jest źle zero lagów dużo mobów na spocie itp ![]() RE: jaką grę Wolisz - SZAFI - 09-06-2010 16:57 Wolę Cabal ![]() [Inne] jaką grę Wolisz - Hybrid1990 - 26-10-2019 19:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |