![]() |
Whatpulse - Stwórzmy Nasz Team - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Whatpulse - Stwórzmy Nasz Team (/Temat-Whatpulse-Stworzmy-Nasz-Team-827) |
Whatpulse - Stwórzmy Nasz Team - Ralphenko - 10-01-2010 12:03 Wpadłem dziś na pomysł abyśmy zrobili team zarabiam.com na Whatpulse. Czym jest Whatpulse..? Whatpulse to program, który oblicza liczbę kliknięć myszą i każdy nasz znak na klawiaturze. Program jest w 100% darmowy. Nie obciąża on praktycznie w ogóle procesora, nie spowalnia pracy komputera, nie wpływa na system, można go w każdej chwili wyłączyć lub usunąć. Widoczność programu ogranicza się jedynie do małego znaczka u dołu ekranu na pasku zadań. Program możemy ściągnąć stąd. Zarejestrować możemy się tutaj. A dołączyć do zarabiam.com teamu możemy tutaj klikajac w "Join Team" następnie wyszukując zarabiam.com Hasło do Naszego teamu to: LOCKERZ Po instalacji należy wpisać swoje dane, a żeby wysłać liczbę kliknięć do serwera należy kliknąć dwa razy w ikonkę. ![]() Zapraszam do rejestrowania się... ![]() tekst by The.Fast.Men
RE: Whatpulse - Stwórzmy Nasz Team - Admin - 10-01-2010 12:11 zarejestrowałem się z ciekawości i zassałem program, zobaczymy ile piszę znaków na dzien i ile klikam ![]() edit : program ma poł mega więc sciąga się 2 sekundy a rejestracja trwa 20 sekund ![]() RE: Whatpulse - Stwórzmy Nasz Team - Mathis K - 10-01-2010 12:58 eee tam kolejna pierdola ![]() RE: Whatpulse - Stwórzmy Nasz Team - Admin - 11-01-2010 00:12 ta pierdoła ![]() ![]() |