![]() |
Zarabianie na wróżbiarstwie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na wróżbiarstwie? (/Temat-Zarabianie-na-wrozbiarstwie-82678) |
Zarabianie na wróżbiarstwie? - Slight - 28-12-2013 16:49 Cześć! Ostatnio przeglądałem sobie kanały TV i zaciekawiło mnie wróżbiarstwo. Osobiście sam w to nie wierzę, ale dużo ludzi na to leci. Dobrym pomysłem byłoby założenie strony internetowej nt. 'wróżby internetowe' i zarabianiu na sms'ach premium? Na pewno trzeba byłoby tą stronę wypozycjonować.. Ktoś z Was miał/ma z tym do czynienia? Dobry pomysł? RE: Zarabianie na wróżbiarstwie? - KerPwn - 28-12-2013 16:59 Kiedyś ktoś pisał o tym nie pamiętam już nawet kto. Na allegro wróżby sprzedawał, i dało się zarobić. To chyba bodajże w jakimś poradniku było. I z tego co pamiętam nawet to jakoś szło ![]() Odp: Zarabianie na wróżbiarstwie? - asiorek - 28-12-2013 17:13 W poradniku allego, dzial poradniki ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 RE: Zarabianie na wróżbiarstwie? - lukaszz9 - 28-12-2013 19:03 tylko nie wiem po co ktos wynajmowal wróżke w tym poradniku, ktorej zawalismy % swoich zarobków... ja bym na miejscu coś wymyślił i miał 10 wróżb i to bym słał ludziom... ;P RE: Zarabianie na wróżbiarstwie? - WRÓZKA - 28-12-2013 21:16 Witam z tej strony wrózka Elvira co chcecie wiedziec o przyszlosci? Zapraszam. ![]() ![]() ![]() RE: Zarabianie na wróżbiarstwie? - rkac1997 - 28-12-2013 21:29 Cześć Elviro , jestem Chuck Norris ![]() RE: Zarabianie na wróżbiarstwie? - WRÓZKA - 28-12-2013 21:59 ![]() ![]() RE: Zarabianie na wróżbiarstwie? - Takaon - 28-12-2013 23:02 Jedna wielka ściema wątpię byś coś zarobiła/ł... RE: Zarabianie na wróżbiarstwie? - erykbyk - 29-12-2013 23:00 Są ludzie którzy na tym dużo zarabiają. Poświęcili dużo żeby zgłębić temat. W Polsce ludzi obeznanych z tematem czegoś więcej niż tarot pewnie można na palcach policzyć. Moja rada: chcecie naciągać ludzi i ich okradać z pieniędzy sprzedając "wróżby", to już sprawa waszej etyki i moralności. Magia prawdziwa i przepowiadanie przyszłości istnieje. Jak chce się tym zająć - to proszę nie róbcie kupując karty Tarota i przepowiadając na tym przyszłość kończąć. Zrobicie kuku, sobie, przede wszystkim. Na magii (i wróżbach) da się zarabiać, ale trzeba się na tym znać. Jeżeli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem. RE: Zarabianie na wróżbiarstwie? - TastemanPL - 31-12-2013 12:48 W sumie niezła niszka dzięki ![]() |