![]() |
Da się zarabiać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Da się zarabiać? (/Temat-Da-sie-zarabiac-82677) |
Da się zarabiać? - allegro2009 - 28-12-2013 16:46 Witam, zakładam ten dziennik, może ktoś zapoda mi ewentualnie jakiś dobry pomysł. Mam partnerstwo na yotube, wrzuciłem 2 filmy, jednak nie zarobiłem jeszcze ani centa. Jak oceniacie moje dwa pierwsze filmiki? ![]() Relaxing Meditation Brainwave Binaural Beats Music Increase Sex Power Libido and Erection Free Music Pierwszy filmik stanął na 300, trochę sztucznie go podbiłem ![]() Dlatego bardzo was proszę o "odmulenie". Przydałoby się także jakieś kliknięcie w adsence, bo nie wiem czy w ogóle synchronizacja działa. RE: Da się zarabiać? - hufsmoke - 28-12-2013 16:52 Da się zarobić da. Ja mam niewielką ilość wyświetleń, zero sztucznych na kilku filmikach. Zarobki to +/- 5 groszy dziennie, ale dostałem raz nagle tak za nic 390 zł w jednym miesiącu. Do tej pory nie wiem za co to, może jakaś premia za założenie adsensa ![]() RE: Da się zarabiać? - allegro2009 - 28-12-2013 17:00 a dzięki stary za odp. tylko nic się nie ruszyło, weź koleko kliknij ![]() * a propo dobrze by było chociaż na te bro dziennie zarobić ![]() RE: Da się zarabiać? - hufsmoke - 28-12-2013 17:07 (28-12-2013 17:00)allegro2009 napisał(a): a dzięki stary za odp. Polecam ci zrobić filmy rozrywkowe ![]() Był to cynamon challenge. RE: Da się zarabiać? - allegro2009 - 28-12-2013 17:12 aj zobaczymy, narazie coś czarno to widzę. całość stoi tak jak stała, ani jednego wejścia a spędziłem trochę czasu, może nie długie godziny, ale wyszukanie keywordsów i ogólnie... koleszka pisał gdzieś, aby dać takie właśnie "sprośne" słowa + cycki i tak też zrobiłem PS. ogólnie to widzę tylko jedną reklamę na tych filmach, tej 5 sekundowej nie ma, chociaż zaznaczyłem tą "opcje" RE: Da się zarabiać? - Styler - 28-12-2013 17:30 Nagrywaj filmiki których nie ma mocno dużo i są poszukiwane. Jeśli ludzi coś nie ciekawi to po co mięliby to oglądać... RE: Da się zarabiać? - allegro2009 - 28-12-2013 18:10 dobra, ale czy taki problem stanowi kliknięcie w tą reklamę? dalej 0, chociaż wchodziłem 2 razy z innego ip logować się na inne konto gmail nie chcę, aby nie spalić... RE: Da się zarabiać? - Madroxx - 28-12-2013 18:16 Tak dla ścisłości to może byś zmienił filmik na publiczny ![]() ![]() Da się zarabiać? - yazir - 28-12-2013 18:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |