Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. (/Temat-Jak-zwiekszyc-wyswietlenia-na-youtube-82561) Strony: 1 2 |
Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - ventopolska - 26-12-2013 22:52 Witam w tym poradniku pokaże jak zwiększyć ilość wyświetleń na youtube. Jest to mój pierwszy poradnik, więc proszę o wyrozumiałość. Wszelkie uwagi proszę podawać na dole :) A jeszcze jedno nie wiem czy taki poradnik istnieje na forum. Wymyśliłem go w 100 % sam tak, więc zapraszam 1.Instalujemy program ,,AutoHotkey" Link: http://l.autohotkey.net/AutoHotkey_L_Install.exe 2.Po zainstalowaniu wchodzimy w ,,Dokumenty" i szukamy pliku o nazwie ,,AutoHotkey" 3. Otwieramy go za pomocą notatnika usuwamy wszystko i wklejamy ten skrypt Cytat:Loop, Na końcu poradnika powiem co oznacza dana linijka 4.Tworzymy drugie konto na youtube i wchodzimy w film na którym chcemy nabić wyświetlenia 5.Uruchamiamy program który automatycznie odświeża strona i przy okazji nabija nam wyświetlenia (Musimy mieć włączoną stronę z filmem) :) Co oznacza dana komenda: Cytat:Loop,Otwiera i zamyka skrypt Cytat:Sleep 1750Liczba oznacza w jakim czasie ma być ,,wysyłana" komenda. Polecam tą liczbę jeżeli chodzi o odświeżanie filmu na youtube, ponieważ wtedy przy każdym odświeżeniu nabija nam jedno wyświetlenie Cytat:Send {F5}Send - Komenda która ,,Wysyła" informacje do klawisza F5 - Oznacza klawisz który zostaje automatycznie wciśnięty. Wybrałem F5, ponieważ w większości przeglądarkach ten klawisz odświeża stronę Łatwo obliczyć ile wyświetleń wbijemy w danym czasie :) To tyle myślę, że chociaż trochę pomogłem :) Piszcie opinie na dole Dodaje liczbę wyświetleń zależną od czasu: 2 sekundy w zaokrągleniu = 1 wyświetlenie 10 sekund = 5 wyświetlenia 1 minuta = 30 wyświetleń 30 minut = 300 wyświetleń 1h = 600 wyświetleń RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - AkaBaka - 26-12-2013 23:01 Ile z jednego konta możemy wbić wyświetleń ? RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - ventopolska - 26-12-2013 23:04 2 sekundy w zaokrągleniu = 1 wyświetlenie 10 sekund = 5 wyświetlenia 1 minuta = 30 wyświetleń 30 minut = 300 wyświetleń 1h = 600 wyświetleń Proszę bardzo RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - Cruzen - 27-12-2013 02:28 Z tego co wiem na YT jedno wyświetlenie na 24h z jedngo ip, chyba że się myle? RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - ventopolska - 27-12-2013 02:29 Ustawiłem sobie bota na drugim komputerze i wyświetlenie lecą Jeszcze dam później jakiś dowód wyświetleń, bo przynajmniej jak na razie lecą. Jeżeli się zapiszą na kanale to dam screena RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - Slight - 27-12-2013 18:36 Wyświetlenia będą nabite, ale nie będą to najwyższej jakości.. co też wpływa pozycję filmy na YT. RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - ventopolska - 27-12-2013 18:46 Wiesz, ale jak chcesz kogoś strlolować, że np. masz jakiś film do pobrania a dajesz link z media-kings to osoba to widzi i ma większe zaufanie do tego linku, ponieważ ma na liczniku 4000 wyświetleń I zerową ilość łapek w dół RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - Arivi - 27-12-2013 20:46 Ta... i pewnie ban po kilkuset wyświetleniach. RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - KerPwn - 27-12-2013 20:50 Ban za takie coś ? Skoro zostanie to robione z innego IP ban nie wpadnie. Jeśli dali by za takie coś bana to mógłbyś wejść na film konkurencji i robić to samo. Chyba że chodziło Ci o bana na konto to przecież nie problem zrobić nowe. RE: Jak zwiększyć wyświetlenia na youtube. - ventopolska - 27-12-2013 23:14 Dokładnie |