Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiaj miesięcznie po 1000zł nic nie robiąc prawie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabiaj miesięcznie po 1000zł nic nie robiąc prawie (/Temat-Zarabiaj-miesiecznie-po-1000zl-nic-nie-robiac-prawie-82559)

Zarabiaj miesięcznie po 1000zł nic nie robiąc prawie - chartkorowiec - 26-12-2013 22:07

https://www.moneymilioner.pl/124208 oto link do portalu(proszę o rejestrację z niego i aktywny udział). Portal jest spr. i wypłacalny, ja tak ładnie zarabiam chociaż mam 15 lat dopiero. Płacone mamy za granie w dziecinnie proste i krótkie gry, za grę bingo, w której można wygrać od 50 do 200 zł co kilka dni. Mamy również płacone 8zł za każdego poleconego, czyli osobę, która zarejestruje się z naszego linku. Osoba, która zarejestruje się z np. mojego linku nic nie traciWink)

RE: Zarabiaj miesięcznie po 1000zł nic nie robiąc prawie - bolo9797 - 26-12-2013 22:10

A ja sie pytam gdzie posty na reffa , czysty link i dowod wyplaty ... ?? Slyszales kiedys o regulaminie ??

RE: Zarabiaj miesięcznie po 1000zł nic nie robiąc prawie - lukaszz9 - 26-12-2013 22:13

zarejestrowałem się tam..
śmierdzi scamem, a poleconych zalicza jak będą aktywni chyba miesiąc, więc nie ma tak łatwo jak myślałeś. nie będzie papierosków Dodgy

RE: Zarabiaj miesięcznie po 1000zł nic nie robiąc prawie - chartkorowiec - 29-12-2013 18:01

zalicza po 7-9 dniachWink)

Zarabiaj miesięcznie po 1000zł nic nie robiąc prawie - yazir - 29-12-2013 18:02

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.