[SZUKAM]Fanpage like. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SZUKAM]Fanpage like. (/Temat-SZUKAM-Fanpage-like-82552) |
[SZUKAM]Fanpage like. - dawid020899 - 26-12-2013 20:23 Witam, poszukuje bota lub programu wymiany lików , tylko żeby program sam likował a ja bym wymieniał punkty czy coś na like do mojego FP. Addmefast bot odpada ponieważ ściągałem parę wersji i żadna nie chodziła , nie wiem czy to jakieś stare wersje czy mój system . Odp: [SZUKAM]Fanpage like. - v3XeR - 26-12-2013 20:25 Sciagnij imacros i nagraj macro ->najlepszy sposob na male ilosci Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka RE: [SZUKAM]Fanpage like. - RejTom - 26-12-2013 21:37 Najlepszy Imacros + skrypt Twittera. Ja z tego korzystam i idzie dużo punktów nabić, a jak zablokują konto na Twitterze to się robi nowe(minuta roboty i nie trzeba żadnych weryfikacji nawet e-mail) RE: [SZUKAM]Fanpage like. - dawid020899 - 27-12-2013 17:27 @Up Dzięki za pomoc , ładnie nabija punkty. Temat do zamknięcia. [SZUKAM]Fanpage like. - Magnus - 27-12-2013 18:17 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. [SZUKAM]Fanpage like. - Vasaki - 23-02-2018 21:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |