plemiona - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: plemiona (/Temat-plemiona-82333) |
plemiona - rafal5992 - 23-12-2013 12:11 Witam wszystkich serdecznie, jaki że są święta i mam trochę wolnego czasu postanowiłem ponownie zacząć grać w plemiona, aby nikogo nie zanudzać przejdę od razu do rzeczy. doskonale wiem że istnieją hacki na plemionach aby zwiekszyć ilośc surowców, wojska bądź też punktów przemium, przeszukiwałem sieć w ale znalazłem tylko fake, czy jest może ktoś na forum kto zna się na botach lub jest ogarnięty w hackach, przyznam że to nie jest moja dziedzina dlatego szukam pomocy. RE: plemiona - JuNiOrSoDa - 23-12-2013 15:32 A skąd masz takie informacje, że takowe hacki czy też boty istnieją? RE: plemiona - KerPwn - 23-12-2013 15:58 Pewnie zobaczył na YT @Topic Wydaje mi się jednak że takowe hacki nie istnieją. Boty już prędzej ponieważ one tylko automatyzują wykonywane akcje. RE: plemiona - rafal5992 - 23-12-2013 16:07 KerPwn jak nam Polakom łatwo przychodzi śmianie się z innych, fakt że tylko gdy siedzą bezpieczni po drugiej stronie, czy ja zwróciłem się z prośbą o jakieś naśmiewanie się, kultury trochę człowieku. Boty są bo mój kolega się czyms takim posługiwał, jednak na plemionach jest ochrona botowa, co do hacków to też są i wystarczy poszukac gracza który jest miejscowym szamanem i zajmuje się dystrybucją punktów premium. RE: plemiona - KerPwn - 23-12-2013 16:11 Dla ciebie to jest naśmiewaniem się ? Taki żarcik mały, ale jak to nam Polakom łatwo przychodzi spinanie się o nic. RE: plemiona - rafal5992 - 23-12-2013 16:29 jak nam polakom łatwo przychodzi zauważanie wad innych RE: plemiona - smikoaj24 - 23-12-2013 18:46 To gra przeglądarkowa, więc najwyżej możesz znaleźć boty wykonujące konkretne akcje (budowa wojska/rozbudowa budynków). Te sztuczne nabijanie surowców to jest fake. RE: plemiona - bolo9797 - 23-12-2013 18:57 Przeciez surowce itd sa po stronie serwera , oczywiscie ze moze istniec taki bot jezeli masz login i haslo do bazy danych.... RE: plemiona - rafal5992 - 23-12-2013 22:06 smikoaj24 mi nie chodzi o nabijanie punktów czy surowców, przeglądałem allegro i natknąłem się na coś takiego link i zastanawia mnie skąd Ci ludzie mają tyle premium, |