Kupię SMS premium (z Niemiec) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię SMS premium (z Niemiec) (/Temat-Kupie-SMS-premium-z-Niemiec-82289) |
Kupię SMS premium (z Niemiec) - mupetek02 - 22-12-2013 17:19 1.Nazwa przedmiotu : SMS premium 2.Opis przedmiotu : Wartość SMS wynosi 1,99 € 3.Zdjęcia : - - - - - 4.Kontakt : PW 5.Cena : 4-5zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Jaki chcesz.. Proponuję PayPal "z Niemiec" chodzi mi o to że zainteresowana osoba musiałaby pochodzić z Niemiec i wysłała by mi SMS o wartości 1,99€ Potrzebowałbym tak ze 4-5 SMS'ów RE: Kupię SMS premium (z Niemiec) - Spamer-pl - 23-12-2013 00:18 Nie wiem czy znajdziesz chetnych jak chcesz moge kupic starter nie pamietam ceny 8-9€ na koncie 10€ i ci posylac sms z startera RE: Kupię SMS premium (z Niemiec) - mupetek02 - 23-12-2013 09:52 Ale to byś chyba musiał gdzieś przy granicy mieszkać i wysłać aby sciągało niemiecką siec nie wiem nie znam sie RE: Kupię SMS premium (z Niemiec) - Spamer-pl - 23-12-2013 13:25 mieszkam w Niemczech Hannover dlatego pisze RE: Kupię SMS premium (z Niemiec) - mupetek02 - 24-12-2013 14:00 no to po co chcesz kupowac inny starter jak możesz wysłac sms'a (jak masz chęc) z tego co masz wartośc sms 2 euro to jakieś ~8pln to za 5zł wziałbym za sztuke a potrzebowałbym na dobry początek ze 2 smsy w tym miesiącu RE: Kupię SMS premium (z Niemiec) - Spamer-pl - 25-12-2013 19:22 ale ja nie chce wysylac sms bo mi to sie nie oplaca jak chcesz moge sie udac do sklapu kupic starter za 8-9 euro nie pamietam ceny bo nie chodze do DM a tam byly najtansze z tego co pamietam np kupuje za 8euro ta sama wartosc przelewasz mi na PP okazuje ci rachunek ze sklepu itp wysylam ci SMS na co tylko chcesz potwierdzam rejestracje w serwisach itp waznosc karty 4 tygodnie po tym czasie wywalam zainteresowany PW Kupię SMS premium (z Niemiec) - surfer0700 - 28-02-2014 12:59 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |