Darmowe konto PREMIUM Skype - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe konto PREMIUM Skype (/Temat-Darmowe-konto-PREMIUM-Skype-82263) Strony: 1 2 |
Darmowe konto PREMIUM Skype - Jacuss - 22-12-2013 11:28 Po wejściu na specjalną witrynę i podaniu swojego adresu email użytkownik otrzyma bowiem wiadomość z kodem aktywującym zniżkę w wysokości 251,88 zł i tym samym konto w wersji Premium na czas jednego roku. Co ono w ogóle oznacza i czy zdawaliście sobie sprawę z istnienia konta takiego typu? Przede wszystkim przez czas posiadania tego pakietu nie zobaczycie w aplikacji żadnych reklam. Możliwe są także grupowe rozmowy wideo i udostępnianie ekranu dla maksymalnie 10 osób jednocześnie. Użytkownik wersji Premium dostaje dodatkowo wsparcie techniczne na żywo za pośrednictwem czatu, a także możliwość prowadzenia rozmów bez ograniczeń z jednym wybranym krajem (dla niektórych są to tylko połączenia na numery stacjonarne, dla nielicznych również na komórkowe) https://collaboration.skype.com/promotion/ _______________________________________________ Kod został zaakceptowany e-mail może dojść w spamie - ja czekałem 1 min. Masz konto Skype Premium. Grupowe rozmowy wideo i udostępnianie ekranu Pomoc za pośrednictwem czatu na żywo Brak reklam tak więc jak ktoś używa Skype to polecam ;P Skopiowane z Torga @Można to opchnąć na Allegro RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - aero2 - 22-12-2013 11:53 Dzięki leci + przyda się. RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - Pole - 22-12-2013 12:54 Wow,wielkie dzięki ! Mam nadzieję że jak wstawiasz na forum to sprawdzałeś co nie ? RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - Mrostry0407 - 22-12-2013 13:18 Wklepałem na stronie, zobaczymy czy zadziała. RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - tollusiek - 22-12-2013 13:48 Wszystko okej, ale jak zrobić, żeby móc dzwonić do jednego wybranego kraju? RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - Jacuss - 22-12-2013 16:44 Dodatkowa informacja -> Można użyć 3 kody na jednym kocie skyep co daje 3 lata premium @up: też szukam jak znajde to tu napisze. RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - olafifi - 22-12-2013 17:55 Zaraz będzie pełno tego na allegro.. Tak, i nowy biznesik Jak ktoś zacznie sprzedawać, to niech mi da jakiś procencik na [email protected] (paypal) xd RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - Acetone - 22-12-2013 17:58 Gdzie ja tu się mogę zarejestrować? RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - Arivi - 22-12-2013 18:08 No właśnie ;p gdzie ten email wpisać bo strona główna mi się otwiera. RE: Darmowe konto PREMIUM Skype - Jacuss - 22-12-2013 20:24 Już nie działa - temat -> kosz ;( |