Numer telefonu z +1 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Numer telefonu z +1 (/Temat-Numer-telefonu-z-1-82218) |
Numer telefonu z +1 - Stalmer - 21-12-2013 14:13 1.Nazwa przedmiotu: Kupie numer telefonu z usa/canady z numerem kierunkowym + 1 2.Opis przedmiotu: Transakcja wygląda tak: Podajesz mi twój numer z numerem kierunkowym +1, ja podaje ten numer na pewnej stronie, po chwili przychodzi do Ciebie sms z kodem, podajesz mi go i jeżeli kod działa wysyłam Ci 70 gr. Nie jest to żadne ppa. Po prostu testuję strone z vps'ami, ale aby otrzymać vps'a trzeba zweryfikować nr telefonu z numerem kierunkowym +1. 3.Zdjęcia: 4.Kontakt: PW i gg 38113238 5.Cena: 70 groszy + informacja gdzie można dostać tego darmowego vps'a (3GB RAM, 5x 2.4Ghz CPU, 20GB Disk) 6.Sposób zapłaty za przedmiot: PayPal RE: Numer telefonu z +1 - aero2 - 21-12-2013 14:22 A próbowałeś zmienić na +48 czy nie można? Chętnie bym skorzystał z takiego VPS, podaj info na PW jak możesz. Numer telefonu z +1 - surfer0700 - 22-01-2014 03:50 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |