![]() |
Paczka botów AddMeFast - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Paczka botów AddMeFast (/Temat-Paczka-botow-AddMeFast-82215) Strony: 1 2 |
Paczka botów AddMeFast - MacieG - 21-12-2013 13:26 1.Nazwa przedmiotu:
Paczka Botów AddMeFast 2.Opis przedmiotu: Bot automatycznie wykonuje zlecenia w serwisie addmefast.com dzięki czemu zdobywa dla nas punkty, w koleji za które możemy komuś za kasę lub sobie nabić like/suby i wiele wiele innych. Bot zalicza prawie wszystkie subskrypcje. Na 20 zleceń maxymalnie 2 są niezaliczone (komunikat o za szybkim klikaniu) Bot jest napisany w programie imacros. Do poprawnego działania bota potrzeba: - przeglądarka Mozilla Firefox (najlepiej starsza wersia) -wtyczka do przeglądarki imacros. Boty są pisane tylko i wyłącznie przeze mnie. Mozilla się nie wyłącza, nie muszą być otwarte setki kart by Mozilla się nie wyłączała. Paczka zawiera: -Bot FaceBook like - addmefast -Bot YouTube sub - addmefast -Bot Twitter flow - addmefast -Bot Twitter tweets - addmefast -Instrukcja obsługi - dla zielonych 4.Zdjęcia: ![]() Film prezentujący działanie botów: http://youtu.be/aIbbGqJiewc Film przyspieszony jest 2x. Na 30kliknięć wszystkie zaliczyło Oprócz jednego bo na twitterze wyskoczyło "Ups coś poszło nie tak" 5.Kontakt: PW, 6.Cena: 15Zł za paczke 7.Sposób zapłaty za przedmiot: PayPal RE: Paczka botów AddMeFast - AkaBaka - 21-12-2013 14:06 Przecież boty na IMacros są darmowe ![]() RE: Paczka botów AddMeFast - MacieG - 21-12-2013 14:12 Ale nie zaliczają wszystkie kliknięcia i wyłączają mozille. RE: Paczka botów AddMeFast - bolo9797 - 21-12-2013 14:16 Jak za szybko leci to wiadomo ze nie zalicza klikniec . Wystarczy ustawic odpowiedni czas i po problemie. RE: Paczka botów AddMeFast - MacieG - 21-12-2013 14:20 Próbowałem już z wieloma botami, lecz albo częsta błąd o prędkości nabijania. Albo wyłączały mozille. Albo były jakieś błędy i skrypt przestawał działać. Te boty mogą chodzić 24h na dobę i się nie wyłączą. RE: Paczka botów AddMeFast - bolo9797 - 21-12-2013 14:27 Teraz recznie chcialem kilka pkt nabic i nawet nie mozna.. Pierwszy klik w subskrypcje : WhiteBoy7thst Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast. Zajelo mi to jakies 20 sekund bo pije kawe teraz , wiec nie wiem w jaki sposob twoj bot sobie z tym radzi . Moze pokaz na filmiku. RE: Paczka botów AddMeFast - Boguśś - 21-12-2013 14:31 Ja dostałem bota od niego i jakos nabija zalicza ![]() ![]() RE: Paczka botów AddMeFast - szczygielek - 21-12-2013 20:22 Może dajcie jakiemuś tutorowi do testwó bo byłbym chętny. RE: Paczka botów AddMeFast - Boguśś - 21-12-2013 20:29 Szcygiełek, ja ci mówie prawdę, bo dostałem do testów, i naprawdę warto ![]() ![]() ![]() Ja jestem zadowolony z tych botów, i to naprawdę AA zapomnialem dodac. Dobrze tez dziala twiter tweets, tlyko ze tam jest limit godzinny jakos o wyklikania ![]() ALe zalicza all z twitter tweets ![]() Ja polecam w 100% RE: Paczka botów AddMeFast - AkaBaka - 21-12-2013 22:57 Jak możesz napisz na gg 4195787 |