Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? (/Temat-Jaki-program-partnerski-do-FanPage-Na-Facebook-82068) |
Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? - erold - 18-12-2013 17:04 Witam, poszukuję dobrego programu partnerskiego który mógłbym wykorzystać na swoim FP. Nie chodzi mi o scam typu easysub czy inne typu fires.pl / których Facebook blokuje linki. Ważne aby program wypłacał no i żeby Facebook nie blokował ich linków. RE: Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? - aero2 - 18-12-2013 17:11 Nie ma różnicy, bo prędzej czy później i takie linki zostaną zablokowane jak za dużo będzie spamu. Żeby to ominąć, daj stronę PP w iFrame lub daj przekierowanie na PP. RE: Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? - erold - 18-12-2013 17:14 @up jak możesz wejdź na GG RE: Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? - mmr - 19-12-2013 20:28 Zastanawiałbym się nad opcją skracania linków w CPM24. Teraz jest całkiem spora stawka za 1000 przejść przez link. Przy dużym FP można sporo zarobić, także warto się zastanowić nad tym programem. RE: Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? - rexu12 - 23-10-2016 22:19 Też skracam linki i co przechodzi na fb RE: Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? - Slywiah - 09-11-2016 16:02 Ja robiłam zawsze bez przekierowań, ale u mnie to jest jeden post z reflinkiem na 10 zwykłych. Przy czym u mnie się to nie sprawdza. (Branża finansowa) Co do wyboru PP to zależy od tematyki. Jaki program partnerski do FanPage Na Facebook ? - Artinesse - 02-03-2018 15:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |