E-Mail Send Message PHP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: E-Mail Send Message PHP (/Temat-E-Mail-Send-Message-PHP-8206) |
E-Mail Send Message PHP - Dominator - 05-06-2010 13:13 Czy ktoś wie jak zrobić skrypt PHP, który wysyła e-mail. Chodzi mi o to że na stronie www na pulpicie (wiecie index.html) będę miał dwie rami w których; Pierwsza ramka; ja wpiszę czyiś e-mail Druga ramka: Wiadomość I przycisk- ***i po kliknięciu przycisku wysyła wiadomość ta co się wpisze w ramce nr 2. CZY KTOŚ WIE JAK TO WYKONAĆ ??? I JAK TO ZAINSTALOWAĆ Ale żeby była duża ramka i przycisk i po wpisaniu jakiejś wiadomości wysyła na dany e-mail. I jak to zainstalować. Nagrody za pomoc: Konto lockerz 202 PTZ i reput na forum - tylko tyle mam, może okaże się chętny ? RE: E-Mail Send Message PHP - Xkoniak - 06-06-2010 19:07 Wszystko to może znajdować się w pliku index.php Kod: <?php Kod: <?php |