![]() |
kubigo kilka pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: kubigo kilka pytań (/Temat-kubigo-kilka-pytan-82053) |
kubigo kilka pytań - asiorek - 18-12-2013 12:57 Siemka, mam takie pytanie, poczytałem troche o kubigo, konto zalozylem, zrobilem kilka ankiet ip ( 1.05 zł ![]() Moje pytanie, jakie ankiety tam opłaca się robić, po jakim czasie pojawiają sie od nowa ( jaki czas po zmianie ip) no i jak jest z subskrypcjami sms? 1 numer 1 akcja, robił ktoś wiecej na 1 ? RE: kubigo kilka pytań - lkserwis - 18-12-2013 13:04 Powiem tak, kiedys się w to bawilem, ale stawki sa zbyt male, popatrz na statystyki z danego dnia widać które akcje zalicza najlepiej, zmiana ip skraca czas oczekiwania zeby ponownie wykonac dana akcje, subskrypcje sms nie sprawdzalem. Cos jeszcze? Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka RE: kubigo kilka pytań - Takaon - 18-12-2013 15:02 Patrzałem kiedyś na ten serwis i powiem, że nic ciekawego z nim niema by się wyróżniał od innych... Subskrypcja sms to nic innego jak płatne sms które przychodzą Ci na telefon a ty za nie bulisz ( kwota zależy od danej subskrypcji ). RE: kubigo kilka pytań - Pole - 18-12-2013 15:34 ![]() @Up Mówisz że kubigo niczym się nie wyróżnia - Ok Ale nie chwal się co do subskrypcji SMS ,Asiorek pyta czy na jeden numer jedna akcja a ty mu piszeż że przychodzą płatne SMS-jakby nie wiedział ![]() Wracając do tematu to ja bym nie ryzykował tylko robił jedną akcje na jedną kartę - gdzieś przeczytałem że zwykłe akcje dokładnie sprawdzają a co dopiero subskrypcje . RE: kubigo kilka pytań - Takaon - 18-12-2013 15:40 @UP sorki źle zrozumiałem pytanie Odp: kubigo kilka pytań - asiorek - 18-12-2013 16:16 No dokladnie. Wiem czym jest subskrypcja. Ja sam siedzialem w maypay. Tylko tutaj troszke inaczej jest ![]() Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 RE: kubigo kilka pytań - Takaon - 19-12-2013 20:29 No to życze owocnych zbiorów ![]() |