[ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo (/Temat-ODDAM-strona-internetowa-o-grach-MMO-za-darmo-82027) Strony: 1 2 |
[ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - Kacpersky12 - 17-12-2013 20:34 1.Nazwa przedmiotu : Wynajem strony internetowej GramwMMO.pl na okres pół roku 2.Opis przedmiotu :Wynajmę stronę GramwMMO.pl osobie zarabiającej na programach partnerskich. Nie pobieram żadnej opłaty, ale jeśli pomoże Ci promowanie strony w jakikolwiek sposób dasz mi duży powód do radości. Na WWW zainstalowałem Wordpressa, w którym dobrałem odpowiednie wtyczki pomagające w pozycjonowaniu Na stronie dodałem posty z opisami gier, które mogą znaleźć się w ofertach Twoich programów prtnerskich. Nie pozycjonowalem, nie promowałem, znaczy próbowałem promować na moich fanpage, ale niestety nie udalo mi się osiągnąć sukcesu Daję stronę w Twoje ręce na pół roku. Nie ponosisz opłat hostingu i domeny. Pisząc do mnie opowiedz o swojej wiedzy, doświadczeniach i karierze w prowadzeniu i zarabianiu na stronach internetowych 3.LINK: http://GramwMMO.pl/ 4.Kontakt : PW albo e-mail: [email protected] 5.Cena : 0zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - Kacpersky12 - 09-01-2014 18:31 Odświerzam. RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - Jacuss - 11-01-2014 12:03 A czy nie uważasz że komuś takiemu co chce zarabiać na PP nie opłaca się bardziej założenie własnej takiej strony skoro ta jest nowa i ma pewnie 1 uu dziennie (Ty) RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - Kacpersky12 - 11-01-2014 12:45 Oczywiście, masz rację, ale taka osoba nie musi ponosić kosztów hostingu i domeny. Mi się nie udało odnieść sukcesu, więc może komuś innemu się uda.Nie nalegam na pozycjonowanie oraz promowanie itp. Najważniejsze jest aby chętna osoba zarabiała dzięki mojej stronce. RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - kamil9888 - 13-01-2014 21:19 a jak to strona jest dasz link ? RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - Kacpersky12 - 13-01-2014 21:49 (13-01-2014 21:19)kamil9888 napisał(a): a jak to strona jest dasz link ? Proszę, oto adres tej stronki: http://GramwMMO.pl/ RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - alken93 - 18-01-2014 21:22 jeżeli nadal aktualne chętnie bym ją wziął RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - Kacpersky12 - 19-01-2014 13:53 (18-01-2014 21:22)alken93 napisał(a): jeżeli nadal aktualne chętnie bym ją wziął Tak, proszę się zgłosić w odpowiedzi, którą wysłałem RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - Kacpersky12 - 20-01-2014 16:04 Oferta jeszcze aktualna. Z kolegą powyżej nie dogadaliśmy się, więc stronka nadal do oddania RE: [ODDAM] strona internetowa o grach MMO za darmo - PanCaro - 20-01-2014 23:40 Trochę to głupie Osoba która wynajmie stronę będzie zależało jej na lepszym zarobku to i będzie musiała zainwestować w pozycjonowanie a co za tym idzie lepsze statystyki dla domeny a po pół roku autor może sobie już prowadzić dalej swoją stronę z lepszym pozycjonowaniem... Taki darmowy interes |